Recep dikici mecliste

Recep dikici mecliste

Gündem 21.11.2022 20:35:42 0
Recep dikici mecliste


Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde dijital gazetecilik faaliyetlerini sürdüren Şuhut Postası İmtiyaz Sahibi Recep Dikici Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 
Şuhut Postası İmtiyaz Sahibi Gazeteci Recep Dikici TBMM'deki ziyaretleri kapsamında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve Anayasa Komisyon Başkan Vekili AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'yı makamında ziyaret ederek Şuhut ilçemize yapılacak proje ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişlerinde bulundu. Şuhut ilçesine bağlı Mahmut köyü'nde devam eden soğuk hava deposu ve çeşitli projelerle ilgili çalışmaları soran Şuhut Postası İmtiyaz Sahibi Gazeteci Recep Dikici'ye Milletvekili Özkaya vermiş olduğu cevap ile ilgili açıklamada, Şuhut ilçemize bağlı Mahmut köyü'ne yapmış oldukları soğuk hava deposu projesinde çalışmaların sürdüğünü hizmet noktasına daima hemşehrilerinin yanlarında olduklarını söyledi.
Milletvekili Özkaya akabinde İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama ile ilgili vermiş olduğu açıklamalarında, "Terör örgütü maalesef katil yüzünü çirkin yüzünü alçak yüzünü sık sık göstermeye çalışıyor. Geçenlerde terör örgütü ele başlarından birisi her yerde saldırın demişlerdi. Suriye'den geçtiği ve PKK terör örgütünün mensubu olduğunu emniyet güçlerimiz İçişleri Bakanlığımızın söylediği bir terörün muhatap olduğu daha önce de benzer muhatapların olduğu problemler olmuştu. Bu tür terör olayları olmuştu. Emniyetimiz bu tür olayları çok sıkı takip ediyor. Her gün benzer birçok terör örgütü mensubu yakalanıyor. Bizim çevremizde adeta Irak'ta Suriye'de devlet yok. Yukarıda Ermenistan ve Azerbaycan arasında bir savaş olduğu Ukrayna'da ise bir savaş var. Ciddi sorunlar var bu sorunlara rağmen devletimiz sınırların mümkün olduğu kadar güvendiğini alıyor. İçeriye giren terör örgütü mensuplarını da istihbaratımız yakalıyor. Bizlerin haberi olmadan onlarca yüzlerce terörist yakalanıyor. Ama maalesef bu takip ve hızlı kontrole rağmen atlamalarda olabiliyor. Çünkü Türkiye çok büyük bir ülke. Yaklaşık 90 milyon bir insanın yaşadığı bir ülkede maalesef bir gözden kaçan detay insanlarımızın canının yanmasına vesile oluyor. Bir kısım açıklama yapanların PKK terör örgütü diyemediğinin başka başka sözler söylediğini hükümeti suçladığını görerek insan üzülüyor. Avrupa'da şunu gördüm diyorlar ki burada ne olursa olsun hiçbir şekilde devleti suçlamazlar. En sağcısı da en solcusu da asla devleti suçlamazlar. Devletini suçladıklarında bu devlet zayıf düştüğünde kendileri zarar görecekler. Bunu her Fransız vatandaşı bilir ve bunu vatan haini gibi görürler diyor. Biz de herkes hemen devleti suçluyor hükümeti suçluyor mutlaka bir sorumlusu şudur diye iftiralar akla hayale gelmedik senaryolar yazılıyor. Bu yurt dışının hiçbir ülkesinde yok. Ve basın yayın organları da terörün propagandasına aracılık etmiyor. Terörün o sonuçlarını ölmüş insanların cesetlerini parçalanmış vücut bütünlüğü bozulmuş insanları yayınlamıyorlar.  Buna özellikle dikkat ediyorlar. Ama Türkiye'de yok haber hakkı niye biz ulaşamadık yani ne oldu ne olacağını söylüyor devlet. Bunun bütün zihinlerde insanlara nahşedipte kafalarda kalmasına sürekli terörün korku salma duygusunu yaymaya gerek yok ki doğru da değil. Ve doğru şekilde o gün BTK bant taratması yaptı. Bununla ilgili gerekli tedbirler alındı. Terörü her zaman lanetlemeli ve teröristlerle en sıkı şekilde mücadeleye devam etmeliyiz" dedi. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: recep dikici mecliste
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °