Saadet Afyonkarahisar, Kızılören Adayını Açıkladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kızılören Belediye Başkan adayı olarak iş adamı Kadir Anış'ı belirledi. Anış, Kızılören'i hak ettiği değere Saadet Belediyeciliği ile taşımayı hedefliyor

Siyaset 22.01.2024 12:58:28 0
Saadet Afyonkarahisar, Kızılören Adayını Açıkladı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kızılören Belediye Başkan adayını açıkladı. İl Başkanı Beytullah Karataş, yaptığı açıklamada, 

"Kızılören Belediye Başkan Adayımız Kadir Anış beye şimdiden başarılar diliyorum. 

İnşallah Kızılören ilçemiz 31 Mart’ta hak ettiği değere Saadet Belediyeciliği ile kavuşacaktır. Hayırlı olsun!" dedi.

Saadet Partisi'nin Kızılören Belediye Başkan adayı Kadir Anış, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Yerel yönetimler; halkın yaşadığı yerlerde günlük ihtiyaçlarını karşılamak, yaşantılarını kolaylaştırmak için görevlendirilen kurumlardır. 

Gündelik hayatın doğallığı içerisinde şehirlerimizi geleceğe hazırlayacak ve insanımıza yaşanabilir alanlar kuracak bir arayışa kapı aralamak için Kızılören’de yeni bir seçim yapmanın zamanı gelmiştir.

Çünkü milletimiz, görev anlayışında, halkla bütünleşmede ve hizmet sahalarının geliştirilmesinde yeni bir vizyon beklemektedir.

Sorunları biz çözeceğiz. Ancak Saadet Partisi çözebilir. Kızılören’de özellikle göçün engellenmesi amacıyla, yerel kaynaklar üretime yönlendirilerek, ilçe ve köylerde istihdamın geliştirilmesi ve refahın artırılması sağlanacaktır. 

Tarım arazileri, doğal ve kültürel kimlikler ve yeşil alanlar titizlikle korunacaktır. Sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşam hakkı ilkesine dayalı olarak çevreci, doğal dengeyi koruyan, iklim dostu belediyecilik anlayışı oluşturulacaktır. 

Yerel kalkınma desteklenerek herkesin kendi işinin sahibi olması sağlanacaktır.

Kızılören’de yerel ekonomik kaynaklar değerlendirilerek gelişme sağlanacak ve 'Yerel Ekonomik Gelişme Programı' uygulanacaktır. 

Kızılören Belediyesi’ni israftan ve maliyetli popülist yaklaşımlardan kaçınan, yolsuzluğa, iltimasa ve rüşvete taviz vermeyen, üretimi, istihdamı ve verimliliği esas alan ehil kadrolarla yönetilir hale getireceğiz. 

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimi Saadet Belediyeciliği’ne destek olmaya davet ediyorum."

#Kızılören #SaadetPartisi #BelediyeBaşkanı #YerelYönetimler #Seçim2024 #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °