Saadet Partisi Heyeti TBMM'yi Ziyaret Etti

Saadet Partisi, 22 yıl aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kurduğu milletvekili grubunu kutlamak ve milletvekilleriyle görüşmek amacıyla bir heyetle TBMM'ye ziyarette bulundu

Gündem 26.10.2023 11:40:00 0
Saadet Partisi Heyeti TBMM

Saadet Partisi, 22 yıl aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kurduğu milletvekili grubunu kutlamak ve milletvekilleriyle görüşmek amacıyla bir heyetle TBMM'ye ziyarette bulundu.

Heyet, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, il yönetimi ve Kadın Kolları'ndan oluşuyordu.

Heyet, TBMM grup toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun konuşmalarını dinledi. 

Toplantının ardından Saadet Partisi milletvekillerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, ziyaretlerle ilgili olarak şunları söyledi: 

"Afyonkarahisar teşkilatları olarak 22 yıl aradan sonra TBMM'de grubumuzun olmasından dolayı hem heyecanlı hem de gururluyuz. 

Temmuz ayından bu yana Saadet Partisi milletvekilleri, mecliste etkili ve yapıcı muhalefet yapma konusunda büyük bir çaba gösteriyorlar. 

Biz de Afyonkarahisar'dan teşkilatlarımızla birlikte TBMM ziyaretleri kapsamında milletvekillerimize hayırlı olsun temennileri için buraya geldik. 

Önümüzdeki haftalarda ilçe başkanlarımız, kadın-gençlik kollarımız ve belediye başkan adaylarımızla da bu ziyaretleri sürdürerek yerel seçimlere hazırlıklarımızı devam ettireceğiz."

Afyonkarahisar heyeti, Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç'ı ziyaret ederek meclis çalışmalarında başarılar diledi. 

Ardından, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geçerek Genel Başkan Yardımcıları'nı ziyaret etti.

#SaadetPartisi #TBMMZiyareti #Milletvekilleri #TürkiyePolitikası


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: saadet partisi heyeti tbmm'yi ziyaret etti
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °