Saadet Partisi’nden Kardeşlik İftarı

Saadet Partisi’nden Kardeşlik İftarı

Siyaset 17.04.2023 12:29:18 0
Saadet Partisi’nden Kardeşlik İftarı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Geleneksel İftar Buluşması gerçekleştirdi. İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Burcu Köksal, Fatih Aydın, Abidin Yağcı, Ali Arıkan, İbrahim Kadıoğlu ve Ali Halis Akar, Millet İttifakı İl Başkanları ve Yöneticileri, Saadet Partisi İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Teşkilatları, MİLKO Kuruluşlarının İl Başkanları ve Yönetimleri ve ilimizde ikamet eden depremzede aileler katıldı.

BİR ARAYA GELDİK VE BİR UMUT OLUŞTURDUK

 

Programın ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi il başkanı Beytullah Karataş; ‘’Ramazan ayının içerisinde bulunmamız, acıların yerini Ramazan’ın hem manevî havasının hem de kardeşlik ortamının almasına yol açmıştır. Bizler Millet İttifakı paydaşları olarak Ülkemizi dert edinen ortak paydalarımızın kıymetini bilen, ortak gelecek inşa etmek isteyenler olarak bir araya geldik ve bir umut oluşturduk’’ diyerek programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

BİRLİKTE MÜCADELE ETMENİN HEYECANI İÇERİSİNDEYİM

 

Milletvekili Adayı Fatih Aydın ise; Ramazan ayının hem rahmeti hem bereketi hem de yeşerteceği kardeşlik ruhu ile özellikle deprem bölgesindeki kardeşlerimizin acılarını dindirmeye vesile olacağını dile getirdi.

Fatih Aydın konuşmasına şöyle devam etti: 

“Sizlerle birlikte yol, niyet ve hedef ortaklığı yapacak olmanın, Afyon halkını kararlılıkla temsil ve Afyonun hakkını eksiksiz teslim için birlikte mücadele etmenin heyecanı içerisindeyim. Kurtuluş Savışımızın zafer şehri Afyon’dan milletvekili adayı, Afyonluların milletvekili olacak olmanın onurunu yaşıyor, zorluğunu da biliyorum. 

Çünkü, bu topraklar; sömürgen emperyalistlerin, aç gözlü kapitalistlerin haddinin bildirildiği topraklar. Çünkü, bu topraklar; işgal heveslilerine dair “Geldikleri gibi giderler” özgüveninin hayat bulduğu, gerçek olduğu topraklar… 

Çünkü, bu topraklar; Anadolu’nun bağımsızlık ruhunu taşıyan, özgürlük iradesini yansıtan insanların yaşadığı topraklar.”

 

Program Cumhuriyet Halk Partisi’nin diğer Milletvekili Adayları Burcu Köksal, Abidin Yağcı, Ali Arıkan, İbrahim Kadıoğlu ve Anıl Halis Akar’da selamlama konuşması ve toplu fotoğraf çekimi ile nihayete erdi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °