Sağlık Müdürü Korkmaz Kent Konseyi toplantısına katıldı

Sağlık Müdürü Korkmaz Kent Konseyi toplantısına katıldı

Gündem 5.08.2023 00:52:12 0
Sağlık Müdürü Korkmaz Kent Konseyi toplantısına katıldı

Afyonkarahisar Kent Konseyi olağan yürütme toplantısını Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

Toplantı Kent Konseyi ev sahipliğinde gerçekleştirilirken Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Doktor Serhat Korkmaz’da toplantıya davet üzerine katılım sağlarken, Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Kemal Çekiç, Genel Sekreter Emin Çengelci, Birim Sorumlusu Hasan Azak, Yürütme Kurulu Üyeleri Neşe Taşpınar, Ahmet Önder ve Gençlik Meclisi Başkanı Emirhan Ekici’de katıldı. 

Afyonkarahisar ilinde hasta ve hastaneler hakkında bilgiler sunan Müdür Korkmaz Başkan Yasan’dan da vatandaşların talep ve önerileri hakkında da bilgi aldı. 

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan: “Kent Konseyi vatandaşlarımız ve belediyemiz arasında köprü vazifesi kuran bir kurumdur. 

Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ilimizin en önemli kurumlarından olan sağlık kurumları hakkında İl Sağlık Müdürümüz Serhat Korkmaz Bey ile toplantı gerçekleştirdik. 

Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini kendisine ileterek bilgiler aldık. Bizleri kırmayarak toplantımıza katılım sağlayan Serhat Bey’e Kent Konseyi’miz adına teşekkür ediyorum. 

Bu tarz toplantıları başka kurumlar ile de gerçekleştirerek vatandaşlarımıza en iyi hizmetin sağlanması adına üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °