Sahadaki gelişmeler neler?

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'da devam eden yatırımları incelemek amacıyla muhtelif bölgeleri ziyaret etti

Gündem 12.06.2023 16:34:24 0
Sahadaki gelişmeler neler?

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'da devam eden yatırımları incelemek amacıyla muhtelif bölgeleri ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan ve Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu da Başkan Zeybek'e eşlik etti.

Başkan Zeybek, ziyaretlerine 2. Küçük Sanayi Sitesi'nden başladı. Burada gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip etti. Ekiplerden bilgi alan Zeybek, "Sitede bozulan yolları yeniden yapıyoruz. Alt yapı ve menfez çalışmalarını tamamladık ve balıksırtı tekniği ile asfaltlama yapıyoruz. 

Bölgeyi Afyon'a yakışır hale getirmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin ton asfalt döktük" dedi. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar da Başkan Zeybek'e teşekkür ederek, "Yollarımız kötü durumdaydı. Başkanımız sayesinde yollar yenileniyor, esnaf olarak memnunuz" ifadelerini kullandı.

Zeybek Başkan, sanayi sitesi esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflar, "Yollarımız güzel oldu" diyerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür ettiler.

Başkan Zeybek'in ikinci durağı Rahvan At Pisti oldu. Rahvan At Pisti'nde devam eden çalışmaları inceleyen Zeybek, padok alanı, tribünler ve bakım barınma alanı hakkında bilgiler aldı. Rahvan At Pisti'nin tamamlanmasıyla yeni bir yatırım kazandırdıklarını belirten Zeybek, pistteki çalışmaların hava koşullarından dolayı aksadığını ancak kısa sürede hizmete almayı planladıklarını ifade etti. 

Ayrıca, pistin çevre düzenlemesinin yapıldığını ve farklı bir spor alanı olarak kullanılabileceğini belirtti.

Başkan Zeybek'in bir sonraki durağı Milli Birlik Caddesi oldu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak kaldırım çalışmaları öncesi saha incelemesi yapan Zeybek, Mecidiye bölgesinde parke taşı döşeme işi hakkında istişarelerde bulundu. Yeni kaldırım yatırımının kısa sürede başlayacağını belirten Zeybek, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Son olarak, Başkan Zeybek teleferik alanını ziyaret etti ve alt istasyondaki sosyal tesislerin inşa çalışmalarını kontrol etti. İşçilerle buluşan Zeybek, onlarla sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: sahadaki gelişmeler neler?
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °