S.A.K Arama Kurtarma Derneği Yeni üyelerini Beklliyor.

Afyon Akdağ Tabiat Parkı'nda 2'si öğrenci 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği olaydan sonra Arama Kurtarma ekiplerinin önemi ve ihtiyaç olduğu bir kez daha dikkati çekti

Gündem 20.05.2023 11:38:00 0
S.A.K Arama Kurtarma Derneği Yeni üyelerini Beklliyor.

Afyon Akdağ Tabiat Parkı'nda 2'si öğrenci 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği olaydan sonra Arama Kurtarma ekiplerinin önemi ve ihtiyaç olduğu bir kez daha dikkati çekti. 

Eski Sandıklı Belediye Başkanı ve Elibollar Tarım Alet ve Makine San. Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol konuyla alakalı olarak Sandıklı Arama Kurtarma Derneği ile bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada Elibol, son yaşanan olaya değinerek “Olay yerine Balık Adamların Konya’dan geldiği bu vahim olayda bizler bu yola halkımızın zor anlarında yanında olmak için çıktık. Sadece depremler de değil her türlü doğal afetler ve kazalarda yardıma koşmak ve bu olaylar meydana gelmeden 7'den 70'e tüm Halkımızı bilinçlendirmek için çıktık.” dedi. 

S.A.K Arama Kurtarma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri açıklamalarına son olarak “Unutmayalım Afetlere ve kazalara karşı bilincin kadar güçlüyüz.” diye ekledi.

S.A.K Arama Kurtarma Derneği olarak Yenı Üyekayıtlarımız devam ediyor.

Beyaz Belge Haber

 

 

 

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °