Şampiyon Güreşçilerin İtirafı: "Başarının Sırrı Düzenli Çalışmak"

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Taşoluk Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı ile bir araya gelen şampiyon güreşçiler, başarının altın kuralını paylaştı: "Düzenli çalışmak"

Gündem 13.10.2023 13:35:39 0
Şampiyon Güreşçilerin İtirafı:

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Taşoluk Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Yakup Yağcı, şampiyon güreşçiler Hava Konca, Fatma Yılmaz ve Yağmur Karabacak ile birlikte Gönül Köprüsü programının konuğu oldu. 

Programın sunucusu Lütfiye Polat'ın yönetiminde gerçekleşen röportajda, şampiyon güreşçiler başarının sırrını paylaştı: Düzenli çalışmak.

Antrenör Yağcı, genç güreşçilerin düzenli antrenmanlar yaparak müsabakalara hazırlandıklarını belirterek, spor yapma yeteneği olan gençlere fırsat verildiğinde büyük başarılar elde edebileceklerini ifade etti. 

Ailelere, çocuklarının yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri konusunda önemli sorumluluklar düştüğünü vurgulayan Yağcı, ayrıca maddi imkânları olmayan genç sporcuların da desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Sporcuların iyi beslenmesinin de büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Yağcı, yetenekli genç sporculara herkesin sahip çıkmasının önemini vurguladı.

Şampiyon güreşçiler Hava Konca, Fatma Yılmaz ve Yağmur Karabacak, başarılarına ulaşmalarında emek veren herkese teşekkür ettiler. 

Kendi çalışmalarının yanı sıra antrenörleri, aileleri ve destek veren herkesin payının büyük olduğunu ifade ettiler. 

Başarının altın kuralının düzenli ve istikrarlı çalışmak olduğunu belirten genç sporcular, bu prensip sayesinde zirveye ulaştıklarını dile getirdiler.

#afyonkarahisar #afyon #haber #program #radyo #taşoluk #güreş #antrenör


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °