Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, STK’ları Ziyaret Etti

AK Parti'nin Sandıklı Belediye Başkan adayı Adnan Öztaş, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti ve işbirliği mesajı verdi.

Gündem 16.02.2024 16:01:07 0
Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, STK’ları Ziyaret Etti

Sandıklı ilçesindeki günlük programı çerçevesinde hareket eden AK Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları'nı (STK) ziyaret etti. 

Ziyaretler kapsamında Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sandıklı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri, Sandıklı Ticaret Borsası ve Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, Öztaş'ın STK'ları ziyaret ederek işbirliği ve uyum mesajı verdiği belirtildi. 

Öztaş, yaptığı açıklamada, "Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve çalışanlarını ziyaret ettik. 

Şehrimizin ve toplumumuzun gelişmesine ve bilinçlenmesine önemli katkılarda bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Birlik ve beraberlik içerisinde uyum içerisinde çalışarak Sandıklı'ya yeni projeler ve katkılar sunacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyarete AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ve parti teşkilat üyeleri de katıldı.


#Sandıklı #STK #İşbirliği #YerelSeçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °