Sandıklı'da Melek Yavuz'a Coşkulu Karşılama

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, KAÇEP tarafından düzenlenen etkinlikte büyük bir coşkuyla karşılandı.

Gündem 16.02.2024 12:24:44 0
 Sandıklı

Sandıklı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Çocuk, Aile ve Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) tarafından düzenlenen moral motivasyon gecesinde, MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz coşkulu bir şekilde karşılandı.

Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleşen etkinliğe MHP Afyonkarahisar KAÇEP İl Başkanı Nesrin Çelikbilek ve üyeleri, Sandıklı KAÇEP üyeleri, partililer ve çok sayıda kadın katıldı. 

KAÇEP İl Başkanı Nesrin Çelikbilek, Melek Yavuz'un Sandıklı için önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür etti ve desteklerinden dolayı Yavuz'u tebrik etti.

Melek Yavuz ise konuşmasında, Yunus Emre Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtti. 

Kadınların yönetimde daha aktif olması gerektiğini vurgulayan Yavuz, "Sandıklı'ya kadın eli değmeli, kadınlarımız öğrenmeli, kadınlarımız yönetimde katılımcı olmalı" dedi.

Yavuz, kadınların öğrenmesiyle toplumun genel olarak daha ilerleyeceğine inandığını ifade ederek, "Bu azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Sandıklı'da kadınların lideri olacağına inanan Melek Yavuz, geceye katılanlara teşekkürlerini iletti.

#MelekYavuz #Sandıklı #MHP #KAÇEP #KadınLiderler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °