Sandıklı'nın gelişimi ve kalkınması için istişarelerde bulundular

Sandıklı'nın gelişimi ve kalkınması için istişarelerde bulundular

Gündem 2.08.2023 10:42:00 0
Sandıklı

Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü ziyaret etti. 

Ziyarette Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, ilçe başkanı Osman Işık ile birlikte bulunarak, ilçedeki mevcut ve potansiyel projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Bu görüşmelerde, Sandıklı'nın gelişimi ve kalkınması için yapılan çalışmalar ve projeler detaylı olarak değerlendirildi.

Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, Milletvekili Dr. Hasan Arslan, halkın refahını ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. 

Sandıklı'da yürütülen çalışmalara destek veren tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ün liderliği ve ekibinin özverili çalışmalarını vurguladı. 

Dr. Hasan Arslan, ilçenin önemli adımlar attığına şahit olduklarını ve başarılı projeler için Başkan Çöl'e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, bu anlamlı ziyaret için Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Osman Işık'a teşekkür ederek, halkın beklenti ve taleplerinin önemine vurgu yaptı. 

Halkın görüşlerinin çalışmalarında yol haritası niteliğinde olduğunu belirten Başkan Çöl, halkın sesine kulak vererek çalışmalarını sürdüreceklerini ve Sandıklı'nın daha da gelişmesi ve kalkınması için birlikte çalışacaklarını söyledi. 

Hemşerilerinin desteği ve dualarıyla daha güzel bir Sandıklı inşa etme kararlılıklarını dile getirdi.

#Afyonkarahisar #Sandıklı #Milletvekili #Ziyaret


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °