Sarı: "Önemli bir dönüm noktası"

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlenen yemekli programa katıldı

Gündem 15.06.2023 09:59:57 0
Sarı:

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlenen yemekli programa katılarak kahraman Jandarma personeliyle bir araya geldi. 

Belediyenin Suçıkan Park Tesisleri'nde gerçekleşen programda, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Pulat ve diğer jandarma personeli de hazır bulundu.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, programda yaptığı konuşmada, vatanları için gece gündüz demeden özveriyle görev yapan kahraman Jandarma Teşkilatı'nın gününü kutladı. 

Aynı zamanda şehitlere Yüce Allah'tan rahmet dileyen Sarı, gazilere de sağlıklı ömürler temennisinde bulundu ve görevlerini üstlenen jandarma personeline kolaylıklar diledi.

Programın sonunda ise Jandarma Teşkilatı'nın yıldönümü anısına bir pasta kesimi gerçekleştirildi. 

Bu özel etkinlik, Jandarma Teşkilatı'nın önemli bir dönüm noktasını kutlamak ve jandarma personeliyle birlikte dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlendi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: sarı: "önemli bir dönüm noktası"
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °