Şehidimizin cenazesi bugün köyünde toprağa verilecek

Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu" sırasında şehit oldu

Gündem 8.06.2023 09:46:00 0
Şehidimizin cenazesi bugün köyünde toprağa verilecek

Üzücü bir haberle sarsıldık. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'ın "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu" sırasında şehit olduğunu duyurdu. Şehit haberini alır almaz, tüm milletimiz birlik ve beraberlik içinde bu acıya ortak oldu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milletimizin başı sağ olsun. 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu' sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'a Allah'tan rahmet; ailesine, Jandarma Genel Komutanlığımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun" ifadelerine yer verdi.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde yaşayan Ceylan ailesine şehadet haberi verildi. Şehidin ailesinin evine gelen askeri yetkililer, acı haberi iletti. Ceylan ailesinin evine ve çevresine Türk bayrakları asıldı.

Şehit uzman çavuş Aydın Ceylan, Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda görevliydi. Evli ve 1 çocuk babasıydı. Şehidimizin cenazesi bugün Yenice'nin Çamdibi köyünde toprağa verilecektir.

Şehit uzman çavuş Aydın Ceylan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °