Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Anarak Vatandaşların Sorunlarına Dikkat Çekti

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 9. yılında bir mesaj yayınladı ve vatandaşların yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Siyaset 20.02.2024 16:57:34 0
Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadetinin 9. yılında duygusal bir mesaj paylaştı. 

Yağcı, "Selam sana ey yılları heba olan genç!" diyerek başladığı mesajında, şehitlik ve vatan sevgisi temalarına vurgu yaptı.

Yağcı'nın mesajında, şehidin cesaret ve vatanseverlik örneği verdiği vurgulanarak, hainlere ve teröre karşı dik duruşun önemi vurgulandı.

Ayrıca, seçim çalışmaları çerçevesinde Afyonkarahisar'ı gezen Yağcı ve il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı İzzet Köken ile birlikte, vatandaşların yaşadığı sorunlara da dikkat çekti.

Akaryakıt zamlarının vatandaşları zor durumda bıraktığını belirten Yağcı, çiftçilerin tarlalarını ekemeyecek hale geldiğini ve şoför esnafının mazot almakta zorlandığını ifade etti.

Yağcı, "Üreticimizin ve esnafımızın bu zor günlerinde yanlarında olacağız. 

Bu asil milletin geçim kaynaklarına ve onuruna zarar verenlere sesleniyorum: Artık yeter! Bu sorunlara bir an önce çözüm bulunmalıdır." şeklinde konuştu.

#İYİParti #AlperYağcı #ŞehitFıratYılmazÇakıroğlu #Afyonkarahisar #Seçimler #Vatanseverlik #Sorunlar #AkaryakıtZamı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °