Sezer Küçükkurt: "Hazırız, Kararlıyız

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da hizmetlerin MHP yönetimiyle her yere ulaşacağını ve kamu menfaatinin takipçisi olacaklarını belirtti.

Siyaset 13.02.2024 10:43:14 0
Sezer Küçükkurt:

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da hizmetlerin her noktaya ulaşacağını ve kamu menfaatinin takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Küçükkurt, partisinin 55 yıllık geçmişinin Afyonkarahisar'daki eksiklikleri, sıkıntıları, sorunları gidermek için yeterli olduğunu ifade ederek, "Kadrolarımız, hazırlığımız, çalışmalarımız tüm sorunlarla ilgili. Hazırız, kararlıyız. 

Sadece hemşerilerimizden yetki ve destek istiyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mecidiye Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Küçükkurt, ardından Semt Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nevzat Algan'ı da ziyaret eden Küçükkurt, kentteki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Akşam Fatih Mahallesi'nde düzenlediği "Mahalle Toplantısı'nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Küçükkurt, "Üretken Belediyecilik" anlayışıyla hizmet etmek istediklerini vurguladı. 

Küçükkurt, “MHP'nin üç hilalli bayrağı 31 Mart 2024 tarihi itibariyle Afyonkarahisar'da dalgalanacak.” şeklinde konuştu.

 

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #Hizmet #KamuMenfaati


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °