Sezer Küçükkurt: Kale’nin yapıldığını, çivinin çakıldığını biliyoruz

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'a hizmet için adaylığını açıklarken adalet vurgusu yaptı.

Siyaset 9.02.2024 17:18:57 0
Sezer Küçükkurt: Kale’nin yapıldığını, çivinin çakıldığını biliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Adalet ve liyakatın parolaları olduğunu söyleyerek, Afyonkarahisar’da şöyle bir tabir vardır. ‘Kale’nin yapıldığını, çivinin çakıldığını biliyoruz.’ 

Hangi sokakta hangi problem var, hangi mahallede, hangi aile oturur ya da Afyonkarahisar’ın genişleme yönünü neresi olmalıdır.

Sanayileşme alanı imarda nasıl düzenlenmelidir. Bunların bilincindeyiz ve çalışacağız cümlelerini kurdu.

Ülkenin mültecilere yönelik milli bir politika izlediğini vurgulayan Küçükkurt, ancak bu durumun yerel düzeyde adaletli bir şekilde yönetilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yerli ve milli bir aday olarak lanse edilen Küçükkurt, şehrin geleceği için uzun vadeli vizyonlarının bulunduğunu belirtti.

Küçükkurt, asker uğurlama gecesine katılarak Mehmetçiklere dualarını iletti.

 Afyonkarahisar Balçıkhisarlılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Kahvehane ziyaretleriyle devam eden programında Fişneli Kahvesi'nde şehrin köşe taşları olan büyüklerle bir araya gelen Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın gelişimi için derneklerin desteğine güvendiğini ifade etti.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #Adalet #Mülteciler #YerliVeMilli #Esnaf #Vizyon #Mehmetçik #BalçıkhisarlılarDerneği #AfyonKahvehaneleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °