Sezer Küçükkurt'tan Kentsel Dönüşüm Projesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Kentsel Dönüşümde” belediyenin vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi görmesi gerektiğini söyledi.

Gündem 16.03.2024 08:58:54 0
Sezer Küçükkurt

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi birimlerinde görev yapan personeller ile hastanede tedavi gören vatandaşlar ve hasta yakınlarını ziyaret etti. 

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, akşam programında ise teravih namazı sonrası beraberindeki partililerle birlikte Mısri Cami avlusunda mahalle sakinlerine lokma ikram etti. 

Daha sonra mahalle sakinleriyle Mısri Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen 'Kentsel Dönüşüm Projesi'ni istişare eden Başkan Adayı Küçükkurt, göreve gelmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Mısri Mahallemizden yüz metre ileride Alaca Mahallesi’nden Mısri çevresi dediğimiz kentsel dönüşüm bölgesi başlamaktadır. 

Afyonkarahisar’ın en merkezi noktasındaki bu yer bugün bu halde mi olmalıydı? Yoksa üzerinde en güzel konutların, en güzel parkların, canlı çarşıların bulunduğu bir halde mi olmalıydı? 

Bizim görüştüğümüze göre ikinci bahsettiğimiz şekilde olmalıydı.

Gerekirse yüzlerece toplantı yapılmalı, bakanlık yetkilileri hak sahiplerini, insanlarımızı, buraya gelip dinlemelidir. İhtiyaç ne ise, buranın gerçekleri ne ise ona göre çözüm üretilmelidir.” dedi. 

Mısri Bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm projesi konusunda çözüme gidilmesi için Afyonkarahisar Belediyesi’nin hakem rolünü üstlenip öncülük yapmak zorunda olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Küçükkurt, “Bu konuda Afyonkarahisar Belediyesi hakem olmalı, öncülük etmelidir. 

‘Ben anlamıyorum, ben bakmıyorum, ben çekilmiyorum.’ tavrıyla bugün geldiğimiz nokta maalesef ki ortadadır" şeklinde konuştu.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #KentselDönüşüm #VatandaşHakları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °