Sezer Küçükkurt'tan Tarıma Dayalı OSB Projesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi projesiyle Afyonkarahisar'ın kendi ürünlerini sınai ürünlere dönüştürerek aracıları devre dışı bırakmayı hedeflediğini belirtti.

Siyaset 23.03.2024 11:27:29 0
Sezer Küçükkurt

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın toprağında yetişmiş ürünlerin daha fazla değer kazanması için tarıma dayalı OSB'nin hayata geçirilmesinin gerekliliğini vurguladı.

Kadınların İstihdamı ve Üretim Projeleri

Afyonkarahisar'da kadınların üretime yönlendirilmesi için projelerinin bulunduğunu belirten Küçükkurt, "Üreten Kadınlar" adını verdikleri projelerle kadınların ekonomiye katkı sağlamalarını hedeflediklerini dile getirdi. 

“Afyonkarahisar’da nüfusun büyük bir oranını oluşturan kadınlarımız ne yazık ki üretimden kopuk vaziyetteler. Son dönemde bununla ilgili çalışmalar yapılmış olsa da yeterli değil. 

Afyonkarahisar'daki kadınlarımızın üretime yönlendirilmesi ile ilgili Afyonkarahisar Belediyesi öncü rol oynamak mecburiyetindedir.

Bizim projelerimiz içerisinde yer alan ‘Kent Konakları’ çalışmamız var. 

Kent Konaklarının içerisindeki bir bölüm de üreten kadınlara yönelik meslek edindirme kursları ve onları üretime teşvik edici çalışmalarla ilgili alanlar oluşturacağız" dedi.

Tarıma Dayalı OSB Projesi ve Ekonomik Kazanç

Küçükkurt, Tarıma Dayalı OSB projesinin Afyonkarahisar ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağını belirterek şunları söyledi: "Afyonkarahisar'da yetişen ürünler, sınai ürünlere dönüştürülerek daha fazla değer kazanacak. 

Bu proje ile aracılar değil, köylülerimiz kazanç sağlayacak ve Afyonkarahisar ekonomisine doğrudan giriş yapmış olacağız."

#Afyonkarahisar #MHP #SezerKüçükkurt #TarımaDayalıOSB #Kadınİstihdamı #ÜretimProjeleri #EkonomikKazanç


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °