ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE ‘HAYIR’

ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE ‘HAYIR’

Gündem 10.12.2022 17:42:14 0
ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE ‘HAYIR’

Yapımcı, Yönetmen ve Yazar kimliğinin yanında başarılı bir iş adamı da olan Hasan Yıldız, yıllardır tamamen gönüllülük esaslı düzenlediği ve üniversiteli gençlerle bir araya gelerek kariyer hayatında önemli noktaları paylaştığı “Gelecek Henüz Avuçlarınızda: Kariyer Sohbetleri” isimli konferansını bu kez Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu’nun organize ettiği konferansa konuk olan Yıldız gençlere; medya etiği, kariyer yolculuğu, iş hayatı ve sosyal hayat üzerine çok önemli anekdotlar verdi. Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan gençlerle eğlenceli aynı zamanda çok verimli bir konferansa imza atan Yıldız’ı; Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Karaca, Genç Liderler Topluluğu Kurucu Başkanı Gökhan Toker ve Genç Liderler geçmiş dönem başkanı Eldar Safarov da dinledi.

Azmi ve kararlılığı kadar çalışkanlığı; neşeli ve sevecen tavırları ve etkili iletişimiyle de adından sıkça söz ettiren Yıldız şunları dile getirdi: “Yıllardır Türkiye’nin her noktasında binlerce öğrenciyle bir araya geldim. Bugün de Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileriyle buluştuk. Bugün bir kez daha şahit oldum ki; 100’üncü yılımızda gençlerimizin gözündeki ışıltıyla dünyada daha güçlü daha büyük ve her alanda söz sahibi Türkiye’nin varlığı daha da hissedilecek. Türk gençlerinin güzel ülkemizi dünyanın her yerinde temsil edebilecek güce sahip olduğunu tekrar görmek bana büyük mutluluk verdi.”

Katıldığı her konferansta toplumun ortak sorunu tüm canlılara karşı şiddetin karşısında duran ve bunu sürekli dile getiren Hasan Yıldız, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileriyle tüm dünyaya seslendi: “İnsana saygı, kadına saygı, çocuğa saygı, masum insanlara saygı ve hayvanlara saygısı olan milletler dünyada güçlü milletlerdir. Şiddetin son bulduğu, saygının, sevginin, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin daim olduğu yaşanılabilir bir dünya diliyoruz.” 

Çocukluğundan bugüne muhteşem bir başarı hikâyesine imza atan, medya dünyasına çok sayıda fikir ve proje katan ve yıllardır gençlerle karşılıksız gönül bağı kurarak onlara kariyer alanında öneriler sunan Hasan Yıldız, gençlerin kariyer hayatında rehber kitabı haline gelen “Gelecek Henüz Avuçlarınızda” isimli kitabını konferans sonrası gençlere ücretsiz olarak armağan etti. Aynı zamanda konferansa katılan her öğrenciye ismine özel katılım belgesi imzalayarak unutulmaz bir güne imza attı.

Genç Liderler Topluluğu Başkanı Barış Emre Moğol liderliğinde büyük bir ekip çalışmasıyla titizlikle organize edilen konferansın her detayı büyük beğeni topladı. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: şiddetin her türlüsüne ‘hayır’
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °