Şimdi, Afyon için birlik olma zamanı

Turkuvaz Medya Grup Başkanı Hakan Dilek, seçimlerin geride kaldığını, sıranın Afyon için birlik olmaya geldiğini belirterek, ilk olarak Afyonspor’a çıkılması gerektiğini, oluşacak sinerjinin ilin tamamına yansıyacağına vurgu yaptı

Gündem 15.04.2024 20:43:17 0
Şimdi, Afyon için birlik olma zamanı

Turkuvaz Medya Grup Başkanı ve Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, seçimlerin geride kaldığını, şimdi sıranın Afyon için birlik olmaya geldiğini belirterek, Afyon’da söz sahibi olan herkesin bir araya gelmesi gerektiğini, ilk işin Afyonspor’a çıkılarak, ortaya konulacak sinerji ve elde edilecek başarının diğer alanlara da yansıyacağını söyledi. Afyon’un daha önce profesyonel liglerde basketbol, voleybol takımlarıyla mücadele ettiğini ve TFF 1. Lig’deki Afyonspor’la adını Türkiye’ye duyurduğuna vurgun yapan Dilek, Afyon’un her alanda olduğu gibi sporda da çok daha ileri noktaları hak ettiğinin altını çizdi. 


BÜTÜN KESİMLERİN KATILIMIYLA YENİ BİR YAPILANMAYA İHTİYAÇ VAR
Avrupa çapındaki takımların maç yaptığı Afyon’da voleybol ve basketbol takımlarının sahipsizlikten kapandığını, Afyonspor’un TFF 1. Lig’den 2. Lig’e düştüğünü kaydeden Dilek, bugünden başlayarak, gelecek sezon için Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Hakan Şeref Olgun, Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyon Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, AFSİAD Başkanı Kadir Sayın,  MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Şube Başkanı Ercan İşlek, siyasi partiler ve diğer sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarının öncülüğünde yeniden bir yapılanmaya gidilmesi gerektiğinin altını çizdi. 


‘AFSİAD BAŞKANI KADİR SAYIN’A AÇIK ÇAĞRIDA BULUNUYORUM
Spordaki başarılarla elde edilecek sinerjilerin diğer alanlara da yansıyacağını ve bu durumdan Afyon’un kazançlı çıkacağına dikkat çeken Başkan Dilek, Burcu Köksal’ın belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla hem Afyon kamuoyunda hem de uzun bir süredir sahipsiz olan Afyonspor’da morallerin yerine geldiğini söyledi. Dilek, Afyonluların beklentisinin iş insanlarının takıma sahip çıkmalarını yönünde olduğunu da belirtti ve şöyle devam etti: “İlde oluşan olumlu havanın ardından Başkan Köksal, hafta sonu oynanan Ankara Demirspor maçında galip gelen takıma galibiyet primi, taraftara da bilet desteğinde bulundu. Ancak Afyon’un TÜSİAD’ı durumundaki AFSİAD’a üye iş insanlarının öncülüğünde oluşturulacak bir yapılanmanın Afyonspor’u hak ettiği noktaya taşıyacağı çok açıktır. Her kesimden iş insanlarının katılacağı bu yapılanmanın başta Afyonspor olmak üzere diğer spor dallarına büyük katkı sunacaktır. Buradan, AFSİAD’ın başkanı, değerli iş insanı Kadir Sayın’a çağrıda bulunuyorum: Afyon’un iş insanlarına öncülük ederek, başta Afyonspor’umuzun hak ettiği noktaya taşınmasında öncülük etmelidir.” 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: şimdi afyon için birlik olma zamanı
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °