"Siyasi Ayrışma Ekonomiyi Tehlikeye Atıyor!"

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül basın açıklaması yaptı

Gündem 31.05.2023 16:25:43 0

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, adil olmayan bir seçim yarışının sonucunda tamamlanan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin bir basın açıklaması yaptı. 

Başkan Bülbül, Millet İttifakı'ndan seçilen milletvekillerini tebrik ederken, Millet İttifakı'na destek veren tüm vatandaşlara da teşekkürlerini iletti.

Açıklamasında, ülkede önemli sorunların halen devam ettiğine ve geçim sıkıntısı başta olmak üzere büyük problemlerin iktidarı beklediğine dikkat çekildi. Bu sorunların ciddiyetle ele alınıp alınmayacağı konusunda ise zamanın göstereceği belirtildi. 

Demokrasi güçlenmediği, adalet sağlanmadığı ve tarafsız bağımsız bir yargı oluşturulmadığı sürece ekonominin güçlenemeyeceği ve hatta her geçen gün daha da kötüye gideceği vurgulandı.

Açıklamada, dinin siyasete alet edildiği, insanları siyasi görüşleri üzerinden ayrıştıran ve tarafgirlik ile kutuplaşma üzerine siyaset yapanların uzun vadede kaybedeceği ifade edildi. 

Demokrat Parti olarak ise demokrasi mücadelesine aynı heyecan ve gayretle devam edeceklerinin altı çizildi. Memleket için çalışmaktan geri durmayacaklarını vurgulayan Başkan Bülbül, Demokrat Parti olarak halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °