Spor Okullarına Yoğun İlgi: Yeni Kayıtlara Kapatıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor okulları, gençler ve çocuklar arasında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Yoğun talep nedeniyle çoğu branşta kontenjan dolduğu için yeni kayıtlara kapatıldı

Spor 2.01.2024 13:08:19 0
Spor Okullarına Yoğun İlgi: Yeni Kayıtlara Kapatıldı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor okulları, gençler ve çocuklar arasında büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 

21 farklı branşta 130 uzman antrenör eşliğinde gerçekleşen ücretsiz spor eğitimleri, kontenjanların hızla dolması sebebiyle yeni kayıtlara kapatıldı.

Gençlerin ve çocukların sporla tanışmasını hedefleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, basketbol, cimnastik, eskrim, karate, masa tenisi, okçuluk, herkes için spor, tekvando ve tenis branşlarında ücretsiz spor eğitimleri sunuyor. 

Ancak, yoğun talep nedeniyle çoğu branşta kontenjanlar dolmuş durumda, ve yeni kayıt alınamıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da sporun tabana yayılması için verdikleri çaba hakkında şunları söyledi: 

"GSB spor okulları ile çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla tanışmasını ve spor yapma alışkanlığı kazanmalarını hedefliyoruz. 

Bu yıl da yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kaldık. Çoğu branşta kontenjanlarımız dolmuş durumda. Kalan branşlarda da kontenjanlarımız hızla doluyor. 

Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz."

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, spor okullarında eğitimlere ara verilen branşlar için kayıtların sürekli yenilendiğini ve vatandaşların sistemdeki güncel durumu ara ara takip etmeleri gerektiğini belirtti.

#Afyonkarahisar #SporOkulları #ÜcretsizSporEğitimi #GençlikVeSpor


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °