Şube müdüründen Koyuncu'ya ziyaret

Şube müdüründen Koyuncu'ya ziyaret

Gündem 16.06.2023 08:57:05 0
Şube müdüründen Koyuncu

Türk Ekonomi Bankası Emirdağ Şube Müdürü Nuran Yenilmez, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'yu makamında ziyaret etti. Yenilmez'in nazik ziyaretine teşekkür eden Başkan Koyuncu, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Türk Ekonomi Bankası Emirdağ Şube Müdürlüğü'ne atanan Nuran Yenilmez'i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Yenilmez'in nazik ziyareti memnuniyetle karşılandı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Nuran Yenilmez'e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti ve yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. İşbirliği ve iletişim kanallarının açık olduğu bir süreçte, Emirdağ'ın gelişimi ve halkın refahı için birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Nuran Yenilmez ise, yeni görevine ilişkin heyecanını ve çalışma isteğini ifade ederek, Emirdağ Belediyesi ile olan işbirliğini güçlendirmek ve yerel ekonomiye katkı sağlamak için çaba harcayacaklarını vurguladı. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun samimi karşılaması ve olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, Emirdağ Belediyesi ile Türk Ekonomi Bankası arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirmek adına olumlu bir adım olarak değerlendirildi. Hem belediye hem de banka yetkilileri, Emirdağ'ın ekonomik ve sosyal kalkınması için ortak projelerde bir araya gelme fırsatını değerlendireceklerini belirttiler. 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: şube müdüründen koyuncu'ya ziyaret
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °