Sünnetci: "En büyük amacımız; çocuklarımızı sorgulayan, araştıran, sorun çözebilen bireyler olarak yetiştirmektir"

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin önemli mesajlarını paylaştı

Gündem 4.09.2023 10:22:56 0
Sünnetci:

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yeni eğitim-öğretim yılında eğitim paydaşlarının bir araya gelerek çocukların ve gençlerin başarılarına destek olacaklarını vurguladı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin önemli mesajlarını paylaştı. 

Eğitim camiasının heyecanla beklediği bu döneme dair açıklamalarda bulunan Sünnetci, eğitimin önemini vurguladı ve tüm paydaşların çocukların ve gençlerin geleceği için bir arada çalışacaklarını ifade etti.

Sünnetci, mesajında, eğitimin teminatı olan çocuklar ve gençler için destek veren yöneticiler, öğretmenler, veliler ve diğer eğitim paydaşlarının büyük bir fedakarlıkla çalıştıklarını belirtti. 

Ayrıca, çocukların ve gençlerin yetişkinlikleri için sağlam bir temel oluşturmanın ülkenin en değerli yatırımı olduğunu vurguladı.

Eğitimde başarının çıtayı yükseltmek ve hedeflere doğru emin adımlarla ilerlemek için yeni eğitim-öğretim dönemini bir başlangıç olarak gördüklerini ifade eden Sünnetci, öğrencilerin eleştirel düşünme, iletişim becerileri, sorgulama yetenekleri, problem çözme yetileri gibi önemli yetkinlikleri kazanmalarının amaçlandığını dile getirdi.

Miraç Sünnetci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ülke ve millet için hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve tüm Milli Eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutladı. 

Eğitim alanında birlikte çalışarak çocukların ve gençlerin başarılarına katkı sağlama kararlılığıyla dolu olan Sünnetci'nin mesajı, eğitim camiasında olumlu yankılar uyandırdı.

#Afyonkarahisar #Eğitim #Öğretim #YeniDönem #Öğrenci #Öğretmen


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °