Taytak: "Başbuğumuzun bize 2 emaneti vardır. Birincisi partimiz diğeri ise burasıdır"

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın katıldığı istişare toplantısını düzenledi

Gündem 28.08.2023 14:24:27 0
Taytak:

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, hafta sonu Gazlıgöl Tuna Termal'de gerçekleşen istişare toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın katılımıyla bir araya geldi.

Toplantı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Taytak, toplantıda yaptığı konuşmada, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in emanetlerinden birinin Milliyetçi Hareket Partisi, diğerinin ise Ülkü Ocakları olduğunu vurgulayarak, Ülkü Ocaklarının önemine vurgu yaptı. 

Taytak, "Ülkü Ocakları, çok şerefli bir yerdir. Haysiyetli, namuslu, karakterli insanların buluştuğu yerdir" dedi ve ihanet edenlerin gelecekte zorlanacağını ifade etti.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, toplantıda gençlerin milliyetçi değerlerle yetiştirilme misyonunun önemine vurgu yaparak, Ülkü Ocakları'nın bu görevde önemli bir rol üstlendiğini söyledi. 

Kahveci, Ülkü Ocakları'nın zorluklarını ve kutsallığını anlayışla taşıması gerektiğini belirtti.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ise yaptığı konuşmada, tarihi muktesebatın unutulmaz bir günü olan 26 Ağustos'u anarak, Türk milliyetçilerinin birlik ruhunu vurguladı. 

Ülkü Ocaklarının, Türk gençliğini milli ve manevi değerlerle yetiştirmeyi amaçlayan önemli bir kadro olduğunu belirtti.

Toplantının ardından, seminerlerle istişareler devam etti. 

Bu toplantı, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri ve Ülkü Ocakları üyeleri arasındaki dayanışmanın ve milliyetçi değerlerin vurgulandığı bir etkinlik olarak kayda geçti.

#Afyonkarahisar #Toplantı #Türkeş #Başbuğ #Ülkü #Ocak


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °