Taytak, 'Birlik ve Beraberliğin Getirdiği Rahmetle Kazanacağımıza İnanıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt, iş dünyası temsilcileriyle buluşarak destek ve işbirliği mesajları verdi

Siyaset 18.01.2024 13:22:06 0
Taytak,

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, 2.Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar’ı Ziyaret Ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim’inde Afyonkarahisar’ımızda kendi bayrağımız altında seçime giriyoruz. 

Diğer illerde ittifaklar var. Milliyetçi Hareket Partimiz ’in adayı, hepimizin bildiği, Afyonkarahisar’ımızın evladı, iş adamı, saygıdeğer bir aileden gelen, adı adayımız olarak duyulduktan sonrasındaki aldığımız olumlu tepkiden dolayı da çok mutlu olduğumuz Sezer Küçükkurt kardeşimiz, 

İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, 2.Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar’ı ziyaretlerde bulunduk. 

Olumlu görüşmeler ile önemli değerlendirmeler gerçekleştirdik. Milliyetçi Hareket Partimiz ‘in ‘Üretken Belediyecilik’ ve ‘Sürdürülebilir Belediyecilik’ anlayışı içerisinde, 55 yıldır süregelen bir geleneği vardır. 

Afyonkarahisar’ımızda Milliyetçi Hareket Partisi’nin 17 belediyesi vardır. Belediye Başkanlarımızın hepsi namusuyla, şerefiyle, haysiyetiyle kendi bulundukları bölgelerde çok değerli hizmetler yaptılar.

İnşallah Afyonkarahisar’ımızın merkezinde de aynı anlayışımızı ortaya koyalım ve bu seçimden zaferle çıkalım. 

Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanlarımıza ve adaylarımıza ‘Seçimi kazandıktan sonra rozetinizi çıkaracaksınız. 

Bir siyasi parti rozeti ile dolaşmayacaksınız. Herkesin Belediye Başkanı olacaksınız, liyakatli insanlarla çalışacaksınız. Adaletli davranacaksınız. 

Beytülmalın ne anlama geldiğini bileceksiniz ve ona göre hareket edeceksiniz’ demiştir. Sezer Bey’in hayatı böyle devam etmiş, inşallah bundan sonra da böyle devam edecek. 

Biz, Afyonkarahisar’ımızın bize bu dönem destek vereceği inancı içindeyiz. Geçen dönemlerde hizmet eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz; ancak çözülmesi gereken pek çok problemin de olduğunu biliyoruz. 

İnşallah istişare ederek, birlikte ve beraberce, birlik ve beraberliğin getirdiği rahmetle kazanacağımıza inanıyoruz, adayımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci de “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına yakışır bir Afyonkarahisar olması duygularıyla biz yerel yönetimler seçimine hazırlanıyoruz. 

Adayımızın Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına damga vuracağına inanıyoruz. Afyon’da bir değişim de olması gerektiğine inanıyoruz. 

Adayımızın Cumhuriyetimiz ’in ikinci yüzyılına yakışır bir vizyonu olduğunu, kendine ait bir misyonu olduğunu biliyoruz. 

Afyon halkının yakından tanıdığı, genç, dinamik, çalışkan ve dürüst bir kişi olarak bilindiği için biz Afyonkarahisar’ımıza  aday olmuştur. 

Karar Afyon’un. Ben Sayın Küçükkurt’a başarılar diliyorum. Seçimin galibinin Milliyetçi Hareket Partisi olacağına inanıyorum. 

Sizinle birlikte Afyon’a hizmet edeceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

'Bismillah’ Diyerek Yola Çıktık

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ise şu ifadelere yer verdi:

“Hayırlı, bereketli bir ziyaretle ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Sayın Milletvekilimiz ’in öncülüğünde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı bize önemli bir görev tebliğ etti. 

Biz bu görevin sorumluluğunun bilinci içerisindeyiz. Burası bizim kendi evimiz. Hepiniz ağabeylerimiz, kardeşlerimizsiniz. Bugüne kadar hepimiz bu memlekette aynı sorunları birlikte yaşadık, sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalıştık. 

Gücümüz yettiğince, yetkimiz dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Ama bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin bize emanet ettiği görev gereğince bu yükü biraz daha fazla omuzlamamız gerekiyor. 

Ama bu yük, bir kişinin, bir grubun tek başına omuzlayabileceği bir yük değil. Afyonkarahisarlılar olarak hep birlikte bu yüke omuz verebilirsek, bu yükü paylaşabilirsek, istişare kültürünü hâkim kılabilirsek, Afyonkarahisar’ımız için el ve akıl birliği yapabilirsek sizin bahsettiğiniz noktaya ilimizi taşıyabileceğiz. 

Bunun bilinci içindeyiz. Teşkilatımızın ve Sayın Milletvekilimiz ‘in bize emanet ettiği görev, Afyonkarahisar’ımızın tamamının temsil edilebildiği, Afyonkarahisar halkının hepsinin kendisinden bir parça bulabildiği, ehliyetli, liyakatli ekiplerle Afyonkarahisar’ın sorunlarına sahip çıkılması görevidir. 

Bu görev bilinci içinde, inşallah bundan sonra da hep birlikte Afyonkarahisar’ımıza katkı sunmaya çalışacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra da bu birliğimizi ve sıcaklığımızı sürdüreceğiz.” Dedi. 

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #MahalliİdarelerSeçimi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °