Taytak, “Birlikte rahmet vardır, güç vardır”

Cumhur İttifakı Milletvekilleri, İhsaniye Bölgesi yetkililerini misafir etti

Gündem 14.06.2023 15:06:05 0
Taytak, “Birlikte rahmet vardır, güç vardır”

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Mehmet Taytak, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Başmakçı MHP İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, İhsaniye AK Parti İlçe Başkanı Tecelli Könül, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ve Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, İhsaniye bölgesine yönelik yapılacak yatırımlarla ilgili görüşmek üzere TBMM'de bir araya geldi. 

Heyet, İhsaniye bölgesinin ilçe ve köy muhtarlarıyla birlikte toplantı salonunda buluştu ve fikir alışverişinde bulundu.

Cumhur İttifakı Milletvekilleri, İhsaniye bölgesinin ilçe ve belediye başkanlarıyla birlikte TBMM'de hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. 

İhsaniye bölgesi cumhur ittifakı ilçe ve belediye başkanlarıyla birlikte, İhsaniye merkez ve köy muhtarları, Milletvekilleri Mehmet Taytak, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Heyetin toplantı salonundaki buluşmasında, Cumhur İttifakı Milletvekilleri, başkanların ve köy muhtarlarının talep ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Mehmet Taytak, toplantı salonunda yaptığı konuşmada, "Cumhur İttifakı'nın 2. toplantısını gerçekleştiriyoruz. Daha önce Dinar ve Başmakçı teşkilatlarıyla bir araya gelmiştik. Bugün ise İhsaniye teşkilatlarıyla birlikteyiz. 

Hem AK Parti hükümeti vekilleri olarak hem de ben şimdiye kadar İhsaniye bölgemizle ilgili elimizden geldiğince her çalışmayı, her hizmeti yapmaya çalıştık. Birlikte rahmet vardır, güç vardır. İhsaniye bölgemizde Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımıza yüksek oranda oy verildi. 

Türkiye yeni döneme daha güçlü, milletin yüreğinden çıkan oylarla mutlu bir millet ve güçlü bir devlet olma yolunda ilerleyecektir. Hizmetin kimin yaptığının önemi yoktur. Önemli olan Cumhur İttifakı'nın birlikteliği ve beraberliğidir. Şimdiye kadar Cumhur İttifakı ruhuyla Afyonkarahisar'a önemli hizmetler yaptık ve yeni dönemde de daha ciddi çalışmalar yapacağız. 

Yerel seçimlerde hem mevcut belediyelerimizi AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak koruyacağız, hem de yeni belediyelerimizi Cumhur İttifakı olarak hedeflediğimiz çalışmaları gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Mehmet Taytak'a, Emirdağ İlçe Başkanı M. Orbay Divrikli ve ilçe yönetimi, Emirdağ İGM Üyesi Ceylan Morca, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir ve Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak desteklerini sundular.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °