Taytak: "Cumhur İttifakı, pazara kadar değil, mezara kadar yürüyecektir”

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde sahne alan halk sanatçısı Ali Kınık sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı

Gündem 9.10.2023 13:40:47 0
Taytak:

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Zafer Meydanında düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve Yönetimi, İlçe Ocak Başkanları, Asenalar, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. 

TAYTAK, “DÜNYAYA DİYORUZ Kİ, CİHAN YIKILSA TÜRK YILMAZ”

Konser öncesi halka hitap eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün Suriye'den gelen ve tekrar ülkemizde anarşiyi, terörü hortlatmak isteyen teröristlerle ilgili yaşanan gün hemen akşamında Cumhurbaşkanımızın mecliste ifade ettiği gibi ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ diyerek bugün oralarda hainlerin inlerine, depolarına, eğitim gördüğü yerlere, saklandıkları kayalıklara teker teker ulaşan ve orada biz varız. 

Biz Türk milletiyiz, eğilmeyiz, bükülmeyiz hepinizi mahvederiz anlayışı ile yiğitçe mücadele eden askerlerimize, komutanlarımıza, Milli İstihbarat Teşkilatımıza, İçişleri Bakanlığımıza ve tüm kardeşlerimize işte buradan aynı ruh içerisinde aynı anlayış içerisinde onların sıktığı kurşunun arkasında bismillah diyen bir ruh içerisindesiniz. 

Ve diyorum ki, Türk yılmaz cihan yıkılsa Türk yılmaz. Artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sizlerin, annelerimizin, bacılarımızın, kardeşlerimizin duasıyla dünyanın her yerinde istediğimiz neyse alıyoruz, İstediğimiz neyse onu veriyoruz. 

Artık dev uyandı. Nasıl uyandı, Cumhur ittifakı ile uyandı. 15 Temmuz akşamındaki hain girişimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve muhterem Liderimiz Bilge insan Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi ile yani iki koca yürek sırt sırta verdiler, omuz omuza verdiler ve dediler ki dünyaya, cihan yıkılsa Türk yılmaz. 

Artık biz ne diyorsak dünyada o söyleniyor. Ne demiştik, Dünya 5'ten büyük. İşte o büyüklerin en büyüğü Türkiye’dir, Türkiye Cumhuriyeti devletidir”

“CUMHUR İTTİFAKI, PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR YÜRÜYECEKTİR”

Taytak, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin Adana'da 1969 yılında başına geçtiği Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları, bu ülkenin varlığı, birliği, geleceği için canını vermiştir, mağdur olmuştur, mahkum olmuştur. 

Ancak bir günden bir güne pişman olmamıştır. Çünkü vatan demiştir, millet demiştir, devlet demiştir. 

Bu anlayış içerisinde Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılan çalışmalarda varılan nokta şudur. 

Artık Ayasofya'ya gidiyoruz, cuma namazımızı kılıyoruz. Kapalı Maraş açıldı mı, açıldı. Türk Devletleri Teşkilatını kurduk mu, kurduk. 

Onların Avrupa Birliği varsa bizim de Türk Devletleri Teşkilatımız var. Mavi vatan bizim mi, bizim. Libya'da mıyız, Libya'dayız. Suriye'de miyiz, Suriye'deyiz. Irak'ta mıyız, Irak'tayız. 

Allah’ımıza binlerce şükürler olsun ki bugün bu meydanda bunları ifade edebilecek birliğimiz ve beraberliğimiz kuruldu. Bu birlik ve beraberlik pazara kadar değil, mezara kadar yürüyecektir” 

“İNŞALLAH İSTERİZ Kİ CUMHUR İTTİFAKI OLARAK AFYONUMUZA OMUZ OMUZA BİRLİKTE HİZMET YAPALIM”

Taytak, “Afyonkarahisar kuruluşun ve kurtuluşun şehridir. Afyonkarahisarlı yiğittir. Havası soğuktur ama insanın merttir. 

Bugün bu geceyi bize hazırlayan Belediye Başkanı olduğu günden bugüne kadar ülkücü harekete elinden gelen her türlü desteği veren Afyonkarahisar içinde büyük çaba gösteren, meydanda verdiği sözlere teker teker yerine getiren bugün burada bizi misafir eden kıymetli Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bey'e huzurlarınıza çok teşekkür ediyorum. 

İyi ki varsınız. Biliyorsunuz herkes bir yerlere saklanırken daha öncesinde herkes Fetö ile el tutarken Mehmet Zeybek başkanımız Fetö'ye hep karşı çıktı. 

Biz de bundan dolayı Afyonkarahisar olarak Mehmet Zeybek başkanımıza çok severiz. Sevgili başkanım Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin.

İnşallah önümüzdeki seçimlerde partinizin ne karar vereceğini bilmiyoruz ama biz sizi seviyoruz. İnşallah isteriz ki Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde Afyonumuza ne yapılabilecekse omuz omuza birlikte hizmet yapalım diyorum”

DİLER, “KURULUŞ VE KURTULUŞ ÜLKÜ OCAKLARINA EMANETTİR”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, “Afyon Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl başkanlığı olarak düzenlediğimiz birlik ve beraberlik şölenimize ve Ali kırık Kınık konserimize hepiniz hoş geldiniz. 

İki cihan serveri peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) buyurduğu üzere birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bu kutlu günümüzde buyrulduğu üzere bizleri burada birleştiren geçirmiş olduğumuz birçok sıkıntılı günün ve felaketlerin ardından bizleri yeniden dimdik ve bir arada tutan cenabı Allah'a şükrediyoruz. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılına, milli mücadelenin kazanıldığı bu topraklarda Afyonkarahisar'da coşku ve heyecanımızı paylaşarak bu meydanı dolduran tüm gönüldaşlarımıza emeği geçen geleceğin lider ülke Türkiye’sini ulvi kadrolarını oluşturacak olan tüm genç bozkurtlarımıza, Asenalarımıza ve değerli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

Ahlat ile Kocatepe arası çelik halat ülkücü harekettir. Kuruluş ve kurtuluş ise Ülkü Ocaklarına emanettir. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

ZEYBEK, “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ülkü Ocaklarımızın tertiplemiş olduğu beraberlik gecesinin birliğe, beraberliğe kaynaşmaya vesile olmasının temenni ediyorum. 

Zor bir süreçten geçiyoruz, ülke olarak çok büyük bir deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık.  

Allah yenisini göstermesin inşallah. Ocak başkanımızla birlikte istişare ettiğimizde deprem felaketi yaşayan arkadaşlarımızla o bölgedeki esnaf arkadaşlarımıza da hem küçük bir katkıda bulunalım hem de sosyal hayatın içerisine girsinler. 

En azından rehabilite olsun diye bu çarşının açılmasına vesile olduk. Emekleri ve kazançları bol olsun diyorum. 

Vesile olan Ülkü Ocaklarına, Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatına ve başta da Sayın milletvekilimize çok çok teşekkür ediyorum. 

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından halk sanatçısı Ali Kınık, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Meydanı dolduran yüzlerce Afyonkarahisarlı Ali Kınık’ın seslendirdiği parçalara eşlik etti. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Konser #Ülkü #ocak #AliKınık


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °