Taytak, “MHP'nin ‘Üretken belediyecilik’ hizmetleriyle Afyon şahlanacak”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'nin "Üretken belediyecilik" hizmetleriyle Afyonkarahisar'ın şahlanacağını belirterek, "31 Mart'ta kazanan Afyonkarahisar olacak" dedi

Siyaset 26.01.2024 12:37:22 0
Taytak, “MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez ilçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kurum müdürlerini ziyaret etti. 

MHP heyeti sırasıyla; Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Müdürü Muhammed Selçuk, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Olcar, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, 

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Erdal Sayar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan, 

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, 

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Murat Uslular ve PTT Baş Müdürü Turan Gür'ü ziyaret etti.

TAYTAK, “SEZER KÜÇÜKKURT ‘HERKESİN BAŞKINI’ OLABİLECEK SAYGIN BİR İSİM”

Ziyaretlerde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'da da yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek,

"Her gittiğimiz yerde ifade ediyorum, adayımız Sezer Küçükkurt, uzun yıllardır Afyonkarahisar halkının özlediği şehrin yerlisi, güvenilir bir Belediye Başkan adayıdır. 

Afyonkarahisar’da her kesimden insana hitap edebilecek, gerçek anlamda ‘Herkesin Başkanı’ olabilecek saygın, sevilen bir isim olan Sezer Küçükkurt beyefendi hemşerilerimizin desteği ile inşallah

Belediye Başkanlığını kazanarak MHP'nin üretken belediyecilik hizmetlerinden Afyonkarahisarlıların en üst düzeyde yararlanmasını sağlayacak." dedi.

KAHVECİ, “31 MART'TA ÜRETKEN BELEDİYECİLİK KAZANACAK”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, "Allah nasip ederse Afyonkarahisar Belediyesi'nde bu dönem MHP’li Belediye Başkanımız olacak. 

Afyonkarahisar’ımızın çözülmemiş sorunlarını Sezer Küçükkurt başkanımız ehil kadrolar ile çözecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla sahadayız. 

Afyonkarahisarlı hemşerilerimize karşı görev ve sorumluluklarımızın bilinci içeresinde başarıya ulaşmak, seçimleri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

31 Mart'ta Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin desteği ile üretken belediyecilik kazanacak." diye konuştu.

DANAOĞLU, “TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA SAHADAYIZ”

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu da yaptığı açıklamada, "Bilge Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisarımızda da seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

MHP olarak her zaman ben değil biz anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Adayımız Sezer Küçükkurt toplumun tüm kesimleri tarafından takdir edilen sevilen saygın bir isim.

Afyonkarahisarımızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan gece gündüz demeden başta Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyefendi ve İl Başkanımız Ahmet Kahveci'nin liderliği ile tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

KÜÇÜKKURT, “ŞEHRİMİZİ EL BİRLİĞİ İLE AKIL BİRLİĞİNİ İLE YÖNETECEĞİZ”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ise, "Allah nasip ederse, milletimiz bize bu emaneti verirse, Mevla'nın nasibinde de varsa bizim derdimiz kişilerle ya da bölgelerle değil şehrin sorunlarıyla insanların yaşadığı problemlerle olacak. 

Afyonkarahisar Belediyesi'nin kendisini bu şekilde konumlandırması gerektiğini biliyoruz. O bölgeden bize oy çıktı, bu bölgeden bize oy çıkmadı tarzında kimseye bir bakış açımız olmayacak olamazda.

Afyonkarahisarımızı vatandaşlarımızla birlikte yönetmemiz gerektiğini, el birliğiyle, akıl birliğiyle yönetmemiz gerektiğini biliyoruz. 

Kadim şehrimiz Afyonkarahisar'ın sorunları sıkıntıları hepimizin malumudur. Allah nasip ederse yerel seçim sonuçlandığında inşallah bu sorunların, sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğiz.

Afyonkarahisarımız’ın tamamının temsil edilebildiği, Afyonkarahisar halkının hepsinin kendisinden bir parça bulabildiği, ehliyetli, liyakatli ekiplerle Afyonkarahisar’ın sorunlarına sahip çıkacağız. 

Bu görev bilinci içinde, inşallah bundan sonra da hep birlikte Afyonkarahisarımız’a katkı sunmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

#MHP #ÜretkenBelediyecilik #Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #31Mart


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °