Taytak, 'MHP'nin Üretken Belediyecilik hizmetleriyle Bolvadin şahlanacak'

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin'de "Üretken Belediyecilik" hizmetlerinin şahlanacağını belirterek, "31 Mart'ta kazanan Bolvadin olacak" dedi

Siyaset 5.02.2024 14:59:16 0
Taytak,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Bolvadin İlçe Başkanlığını ziyaret ederek seçim koordinasyon toplantısına katıldı ve seçim çalışmaları konusunda bilgi alarak istişarelerde bulundu.
 
TAYTAK, “DERVİŞ AYNACI BOLVADİN’E HİZMET KONUSUNDA TECRÜBELİ BİR İSİM”

Seçim koordinasyon toplantısı sonunda açıklamada bulunan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

tüm Türkiye'de olduğu gibi Bolvadin’de de yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, "Her gittiğimiz yerde ifade ediyorum, adayımız Derviş Aynacı bey, İl Genel Meclisinde 10 yıldır başarılı hizmetler üretmiş tecrübeli ve çalışkan bir Belediye Başkan adayıdır. 

Bolvadin’de her kesimden insana hitap edebilecek, gerçek anlamda ‘Herkesin Başkanı’ olabilecek saygın, sevilen bir isim olan Derviş Aynacı bey hemşerilerimizin desteği ile inşallah Belediye Başkanlığını kazanarak MHP'nin üretken belediyecilik hizmetlerinden Bolvadin’i en üst düzeyde yararlanmasını sağlayacaktır." dedi.
 
KIZILTOPRAK, “31 MART'TA ÜRETKEN BELEDİYECİLİK KAZANACAK”

MHP İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ise, "Allah nasip ederse Bolvadin Belediyesi'nde bu dönem MHP’li Belediye Başkanımız olacak. 

Bolvadin’imizin çözülmemiş sorunlarını Derviş Aynacı başkanımız ehil kadrolar ile çözecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla sahadayız. 

Bolvadinli hemşerilerimize karşı görev ve sorumluluklarımızın bilinci içeresinde başarıya ulaşmak, seçimleri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

31 Mart'ta Bolvadinli hemşerilerimizin desteği ile üretken belediyecilik kazanacak." diye konuştu.

AYNACI, “ŞEHRİMİZİ EL BİRLİĞİ İLE AKIL BİRLİĞİ İLE YÖNETECEĞİZ”

MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Derviş Aynacı ise, "Allah nasip ederse, milletimiz bize bu emaneti verirse, Mevla'nın nasibinde de varsa bizim derdimiz kişilerle ya da kurumlarla değil şehrin sorunlarıyla insanların yaşadığı problemlerle olacak. 

Bolvadin Belediyesi'nin kendisini bu şekilde konumlandırması gerektiğini biliyoruz. 

O mahalleden bize oy çıktı, şu muhtar bize yakın yada değil tarzında kimseye bir bakış açımız olmayacak olamazda. 

Bolvadinli vatandaşlarımızla birlikte yönetmemiz gerektiğini, el birliğiyle, akıl birliğiyle yönetmemiz gerektiğini biliyoruz. 

Kadim kentimiz Bolvadin’in sorunları sıkıntıları hepimizin malumudur. Allah nasip ederse yerel seçim sonuçlandığında inşallah bu sorunların, sıkıntıların üstesinden hep birlikte geleceğiz. 

Bolvadin’in tamamının temsil edilebildiği, Bolvadin halkının hepsinin kendisinden bir parça bulabildiği, ehliyetli, liyakatli ekiplerle Bolvadin’in sorunlarına sahip çıkacağız. 

Bu görev bilinci içinde, inşallah bundan sonra da hep birlikte Bolvadin’imize katkı sunmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

#MHP #Bolvadin #ÜretkenBelediyecilik #Seçimler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °