Taytak, Teröre Karşı Bildiriye İmza Atmamak CHP-DEM İttifakının Gayri Resmi İlanıdır Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Siyaset 25.12.2023 16:04:38 0
Taytak, Teröre Karşı Bildiriye İmza Atmamak CHP-DEM İttifakının Gayri Resmi İlanıdır Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu.

“BÖLÜCÜ VE HAİNLERİN İSMİ FARKLI AMAÇLARI AYNIDIR”

Milletvekili Taytak açıklamasında; “Bizler, tarihi zaferlerle dolu bir milletin ecdadıyız. Bizler, vatanı ve bayrağı uğruna gözünü kırpmadan şehit olan ecdadımızın torunlarıyız. 

Bizler, kahramanlık destanlarıyla, hoşgörüsü, kardeşliğiyle mazlum coğrafyalara kucak açan bir milletin temsilcileriyiz. 

Son zamanlarda Şeyh Saitler, Seyit Rızalar havada uçuyor. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği gibi; 

“Şeyh Sait emperyalizmin piyonu, vatan haini, katil, cani ve PKK’nın atasıdır.” Şeyh Sait’i savunan, yücelten ve sempati besleyenlerin milli şuurları sorgulanmalıdır. 

Şeyh Sait ve onu savunan herkes Türk ve Türkiye düşmanıdır. Son günlerde artan Şeyh Sait ve seyit rıza gibi teröristlerin övülmesi, anadil gibi meselelerin gündeme getirilmesindeki amaç seçim öncesi dedikleri gibi 100 yıllık Cumhuriyet ile Türk devleti ile hesaplaşmak mıdır? 

Ne acıdır ki, isyanı bastıran Atatürk’ün kurduğu parti bu ihanet cephesiyle kol koladır. Ne acıdır ki, bu ihanet cephesi terörün siyasal temsilcileri sayesinde gazi meclisi terör propagandası için kullanmaktadır. 

Meclis kürsüsü asker, bebek, öğretmen katili teröristlerin övgüyle bahsedildiği bir yer haline getirilmektedir. 

Şeyh Sait, Seyit rıza gibilerinin kahraman gösterilmesi, yarınlarda İmralı canisi Öcalan ve FETÖ elebaşı hain gülen gibilerinin de ülkemizde kahraman diye anılmasına yol açacaktır. 

Hepsinin elinde Türk askerinin ve Türk milletinin kanı vardır. Senaryo aynı bölücü ve hainlerin ismi farklı amaçları aynıdır.”

“CHP’DE İSİMLER DEĞİŞSE BİLE ZİHNİYET AYNIDIR”

Taytak, “2 günde 12 vatan evladımız şehit düştü. Afyonumuzun yiğit evladı Ramazan Günay’da alçak saldırılarda şehit olmuştur. Sinanpaşa ilçemiz Güney Beldemize şehit ateşi düşmüştür. 

Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, sevenlerine ve Türk Milletine baş sağlığı diliyorum. 

12 vatan evladının şehit düştüğü alçak saldırılar terörün kirli yüzünü bir kez daha göstermiştir. 

Her türlü hainliği yaparak bizi bölmeye çalışanlar her zaman karşılarında dimdik duran Türk milletini bulacaklardır. Dün başaramadılar, yarın da başaramayacakladır. 

Çünkü aziz milletimiz devletiyle birdir ve tek yürektir. Hainleri ne milletimiz ne de tarih affetmeyecektir. TBMM’de grubu buluna 4 Parti PKK’yı lanetleyen bildiri yayınladı. 

Teröre karşı ortak bildiriye, Atatürk’ün kurduğu CHP ve pkknın siyasi uzantısı DEM imza atmadı. Teröre karşı bildiriye imza atmamak CHP-DEM ittifakının gayri resmi ilanı olmuştur. 

Bu atılmayan imza seçim sebebiyledir. Ve DEM ile seçimlerde kol kola yürüyeceklerinin de ispatıdır. CHP sonrasında seçim yatırımı olan bir bildiri yayınlamıştır. 

Ha dağdaki pkk ha CHP içindeki pkk yandaşları hepsi aynıdır. Hem bildiriye imza atmayacaksın hem de şehit cenazelerine katılacaksın. 

Ardından Şehit cenazesi töreni sonrası DEM’in yolunu tutacaksın.  CHP’nin ismi değişse bile zihniyetin değişmediğini tüm milletimiz görmektedir. 

Ama kendisine tavsiyem şehit cenazelerine katılmamasıdır. Katılmaya devam ederse seçim bölgesi olan Manisa’da yuhalanır, gönderdiği çelenkler şehit yakınları tarafından param parça edilir. 

Terör ve onları savunanlar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır.” Dedi.

#MHP #Taytak #CHP #DEM #Terör #Şehitler #TBMM #Afyonkarahisar #Türkiye


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °