Taytak'tan Belediyeye Son Teknoloji Araç Hediyesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kırka Belediyesi'ne son model bir itfaiye aracı kazandırarak sözünü tuttu

Gündem 17.08.2023 13:05:00 0
Taytak

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi'ne bağlı belediyelere sağladığı destekle dikkat çekiyor. 

Taytak, Kırka ilçesine verdiği sözü yerine getirerek belediye araç filosuna son teknoloji bir itfaiye aracı kazandırdı.

Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyelerini araç ve ekipman gibi ihtiyaçlarda desteklemeye devam ediyor. 

Taytak'ın bu anlayışı çerçevesinde, Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka Belediyesi'nin araç filosuna bir adet son model itfaiye aracı eklenmiş oldu. 

Kırka Belediyesi'nde düzenlenen araç teslim törenine MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Vekili Doğan Şimşek, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, KAÇEP Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek, vatandaşlar ve partililer katıldı.

Üretken belediyecilik anlamında Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan'ın önemli çalışmalara imza attığını belirten Milletvekili Taytak, seçim öncesi verilen sözlerin büyük bir kısmının yerine getirildiğini vurguladı. 

Taytak, "Kırka'lı vatandaşlarımıza söz verdiğimiz itfaiye aracını, dualarla hizmete sunduk. 

Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. 

Afyonkarahisar'ımız daima sevdamız, hizmet etmek de boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.

Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, Milletvekili Taytak'ı kasaba halkı adına tebrik ederek teşekkür etti. 

Uykan, yapılan hizmetlerin büyük bir destekle hayata geçirildiğini ve Taytak'ın yoğun çalışmalarının bu başarıları getirdiğini ifade etti. 

Belediyenin itfaiye aracına kavuşmasındaki emeği için Taytak'a minnettarlığını dile getiren Uykan, İl Başkanlığı ve Milletvekilinin katkılarını vurguladı.

#Afyonkarahisar #Kırka #Söz #Milletvekili #Ziyaret #itfaiye


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Taytak' Belediyeye Teknoloji Hediyesi
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °