Taytak'tan EPDK Başkanı'na Teşekkür Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki belde belediye başkanları ile birlikte Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret etti

Gündem 9.01.2024 12:43:59 0
Taytak

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danoğlu ve Yönetimi,  

Merkeze Bağlı Işıklar, Değirmenayvalı, Fethibey, Sülün, Nuribey ve Beyyazı Belediye Başkanları ve Merkeze bağlı belediye başkan adayları, İhsaniye İlçesine Bağlı Kayıhan ve Döğer Belediye Başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ziyaret Ettiler. 

Mecliste Yapılan Toplantı Sonrası Milletvekili Mehmet Taytak Ve Beraberindeki Heyet EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ı Ziyaret Ederek Doğalgaz Taleplerinin Yerine Getirilmesinden Dolayı Teşekkür Ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki belde belediye başkanları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret etti. 

Ziyarette, bölgedeki doğalgaz taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Taytak ve beraberindekiler, EPDK Başkanı Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Milletvekili Mehmet Taytak, yapılan görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, "EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'a, Afyonkarahisar'ımızın merkeze bağlı belde belediye başkanları ve belediye başkan adayları olarak bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. 

Kendilerine, uzun zamandır takibini yaptığımız bölgelerimizdeki doğalgaz taleplerimizin olumlu bir şekilde karşılanması için gösterdikleri çaba ve katkılardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. 

2024 yılı içerisinde merkeze bağlı beldelerimizin yanısıra daha önce iletmiş olduğumuz İhsaniye ilçesine bağlı Döğer ve Kayıhan beldelerimize de doğalgaz verilecektir. 

Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak adına yapılan bu çalışmalar, geleceğe umutla bakmamıza vesile olacaktır" dedi.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Doğalgaz hizmetlerinin bölgenizde olumlu bir şekilde karşılanmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

İlerleyen süreçte de enerji alanındaki iş birliğimizi güçlendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

#Doğalgaz #Afyonkarahisar #MehmetTaytak #EPDK #Teşekkür #Enerji #MilliyetçiHareketPartisi #BölgeselKalkınma #Hizmet #AfyonkarahisarMilletvekili #VatandaşMemnuniyeti #EnerjiPolitikası


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Taytak' Başkanı' Teşekkür Ziyareti
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °