Tek Bir Vaadi Olmayanlarla Aynı Kefede Değiliz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yazılı bir basın açıklaması yayımladı

Gündem 25.05.2023 10:14:00 0
Tek Bir Vaadi Olmayanlarla Aynı Kefede Değiliz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Yurdunuseven yayınladığı açıklamasında; 

“Yaklaşık 2 aydır süren seçim çalışmalarımızın neredeyse tamamını hemşerilerimizle beraber olmaya ayırdık. 6 Şubat depremiyle sarsılan ve yanan yüreklere matem havamıza zarar gelmesin diye yüksek ihtimam gösterdik. Biz zaten sadece bu seçim çalışmalarında değil her zaman sahada yerinde tespit yerinde çözüm anlayışıyla çalışıyoruz. Bu yüzden de hemşerilerimizin taleplerini ihtiyaçlarını gerek gecesini gündüzüne katan teşkilatlarımız gerekse kendimiz sahada bizzat  tespit ediyoruz." dedi.

Seçim sürecinde sahaya çıkıp yalnızca iftira atanlarla, yapılmış ve yapılacakları bilmek bir kenara dursun tek bir vaadi olmayanlarla biz aynı kefede değiliz diye vurgulayan Yurdunuseven,

“Bunlara cevap vermekle de vakit kaybedemeyiz. Her şey ortada gün gibi duruyor ve çok şükür ki milletimizde bunu çok net bir şekilde görüyor. Ülkemizin geleceğinin her bir vatandaşımızın ellerinden geçtiğini biliyoruz. Bu bilinçle vatandaşlarımızla istişare ediyor gerekeni Ankara’da dile getiriyoruz. 21 Mücadele ve hizmet dolu yılın ardından koltuk değneklerini atıp yürüme hatta koşma vakti geldi. Türkiye Yüzyılı olarak adlandırdığımız bu vakte hemşerilerimizle, esnaflarımızla birlikte omuz omuza giriyoruz.” dedi.

Kapalı Pazar Yeri’nde hemşerileriyle ve esnafla buluşan Yurdunuseven,

"14 ve 28 Mayıs’ı , Türkiye Yüzyılı’nı konuştuk. Sahipata Mahallesi’nde ve Çakıcı Petrol civarındaki esnaflarımızın taleplerini dinledik. Hane Ziyaretleri programımız kapsamında Akmescit Mahallesi’nde hemşerilerimizle bir araya geldik. Bizim gayretimiz de gayemiz de belli. Bizler bu şehrin sokaklarında büyüdük. Gencinden yaşlısına herkes bizim ne olduğumuzu bilir. Hamdolsun bugüne kadar biz hemşerilerimizi hiç yanıltmadık. Yeniden doğru adımlarla yola devam edeceğiz.” diyerek açıklamasını bitirdi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Vaadi Olmayanlarla Kefede Değiliz
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °