Tekdemir; Uyanın artık!

Tekdemir; Uyanın artık!

Siyaset 30.12.2022 12:49:59 0
Tekdemir; Uyanın artık!

Afyonkarahisar İl Başkanı , 2022 yılında yaşanan kötü olayların yanında güzel bir şey yaşandığını belirterek, ’nin kurulduğunu söyledi.

Ülke genelinde ve Afyonkarahisar’daki mülteci sorununa dikkat çeken Başkan Tekdemir; “Afyonlu hemşerilerimiz biz haklı çıkmak istemiyoruz. Biz oy devşirmek için de yapmıyoruz bunu. Ama uyanın artık” dedi.

 

Partisinin il binasında haftalık basın toplantısı düzenleyen Afyonkarahisar İl Başkanı , konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

*   Öncelikle 2023 yılına girerken yeni yılın bütün hemşerilerimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini kalpten diliyoruz.

 

*   Dilerseniz geçtiğimiz 2022 yılında Afyonumuzda neler oldu önce ona bakalım;

 

*   Eber gölü herkesin gözü önünde 7 kere yandı, herkes seyretti.

 

*   inşaat ihaleleri gene aynı firmaya verildi.

 

*   Türkiye Cumhuriyeti yazısı Afyondaki bütün cami isimliklerinden kaldırıldı.

 

*   Yasal sınırı aştığı için 20 mahallede göçmen alımı yasaklanıp ilkokullarımız sığınmacılarla dolduruldu.

 

*   Köy okullarını kapatan Ak Parti sayesinde 2022 yılında Afyonkarahisar’da okuma yazma bilmeyen sayısı 13 bin 935 kişi oldu.

 

*   Ülkenin her tarafı düşmanla çevriliyken ildeki tek askeri garnizon kışlasının büyük bir bölümü  millet bahçesi yapıldı.

 

*   Türkiye’deki kişi başı Gayri Safi Yurtiçi Hasıla 9 bin 592 dolarken Afyonkarahisar’ın payına düşen 6 bin 161 dolar oldu, halk daha da fakirleştirildi.

 

*   Bizi kıskanan Avrupa’da bir kişi yılda 80 kilo et yerken bu rakam Afyon’da 7-13 kilo oldu.

 

*   Zafer müzesi, Afyon Müzesi, Frigya Spor Merkezi hala bitmedi.

 

*   Birçok kişi bıçaklanarak öldürüldü, kadın cinayetlerinde can alındı.

 

*   Suriyeliler Ülkemde nargile keyfi yaparken 2 hemşeri Mehmetçiğimiz Suriye’de şehit oldu.

 

*   Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'ndeki pazarda bir esnaf fiyat artışlarına tepki gösterip “Halka fiyat verirken utanıyorum” dedi.

 

*   Koca bir köye çevrilen şehir merkezinde sürü ile köpekler dolaşmaya devam etti.

 

*   Fetö darbesinden ders alınmayıp, ilçelerimizdeki devlet okullarında cemaat üyeleri konferans vermeye devam etti.

 

*   Sağlık bakanlığının Afyon’da temizlik işçisi için açtığı 33 kişilik kadroya 19 bin 416 kişi başvururken bir iş adamı ve eski belediye başkanı sığınmacılar giderse işyerleri kapanır vahim açıklamasını yaptı.

 

*   Demokratik bir ülkede olarak Afyon merkezde 2 kere broşür dağıtmamamız ve sığınmacılar ülkesine dönsün imza kampanyamız yasaklandı.

 

*   Sandıklı ve Dazkırı’daki köylerde aylarca su akmazken buna 8 aydır suyu olmayan Şuhut / Ortapınar  köyü de eklendi.

 

*   Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılan bir meslek lisesinin kâğıt üzerinde yapılan ama aslında hiç olmayan kapılarına 3-4 Milyon TL ödendiği iddiasına kimse cevap vermedi.

 

*   Türk kelimesi yasaklanıp, ırkçılık olarak algılanırken bayramlarda gene Atatürk’ün adı anılamayıp yerine "Keşke Yunan kazansaydı!" diyen Fesli kadir anıldı.

 

*   1’inci derece deprem bölgesi olan Afyon’da deprem tatbikatı adıyla öğrenci yurdunun yemekhanesinde yapılan tatbikatta çök-kapan-tutun adıyla sadece başa el konup çöküldü.

 

*   “Dolmuş şöförlerinin gücü kalmadı.” diyen başkanın sesini kimse duymadı.

 

*   Afyon’dan adam bulamadık dedikleri Afjete yüzde 75 zam geldi.

 

*   Protokol ile halk arasına demir bariyer çekip HALK konseri verildi!

 

*   3 lira daha ucuz diye yağ, şeker, ekmek kuyruğunda binlerce Afyonlu sıra bekledi.

 

*   Afyon’daki bütün Ev fiyatları, kiralar, gıda fiyatları uçtu, inekler kesime gidip süt fiyatı rekorlar kırarken devletin desteği yetersiz olduğu için kaçak et kesimine devam edildi. İnsanlar markete gidemez oldu.

 

*   Sandıklı Devlet Hastanesine Afgan başhekim yardımcısı atanıp, Akarçay’a Afgan bayrağı asıldı.

 

*   2023 yılına geldik ama Lozan’ın gizli maddesi var yalanı için Afyon’daki hiçbir AK Partili siyasi seçmeninden özür dilemedi.

 

*   Ama bütün bu kötü tabloya rağmen güzel bir şey oldu:

 

*   Göğsünde ve şapkasında Türk yazan, il binasına kokmadan Türk bayrağını, Atatürk’ün resmini ve bütün sığınmacılar gidecek pankartını asan, Türk kimliğini yeniden hatırlatıp TÜRK DEVLETİNİ TÜRK MİLLETİNE VERECEĞİZ diyen, kimseden korkmayan kuruldu.

 

 

İŞİD KARARGAHINI TÜRKİYE’YE TAŞIYOR

 

Afyonkarahisar İl Başkanı , selefi cihatçılığın adım adım Türkiye’ye yayılmaya başladığına işaret etti.

Başkan Tekdemir; “Millet ittifakındaki Davutoğlu’nun “Kızgın Delikanlılar” dediği İŞİD’lilerden sadece bu sene yapılan operasyonlarda 1270 tane İşidli Türkiye’de yakalandı. Dışarıda dolaşanların sayısını bilmiyoruz daha. Geçen yıllarda yılbaşında 1 tane teröristin 30 dolarlık kalaşnikofla İstanbul’daki Reina eğlence yerini nasıl bitirdiğini gördük. Ve dün çok korkutucu olarak Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri DEAŞ/IŞİD  Silahlı Terör Örgütü mensubu olan ve Yılbaşında canlı bomba eylemi gerçekleştirmesi muhtemel olan Iraklı Abu Shuayb isimli kişiyi il merkezimizde yakaladı.

Soruyoruz: Bu canlı bombacının Afyonda işi ne? “Siz nasıl yeni yılı kutlarsınız?” mantığıyla cihatçı olarak eğitilmiş bu terörist Afyon’a kadar elini kolunu sallayarak  nasıl geldi? Daha kaç kişiler ve başka hangi ilçelerimizde varlar? Önce hasta edip sonra tedavi eden doktor gibi önce binlerce teröristi içeri sokup sonra onu yakaladık demekle halkı kandıramazsınız. Gazetelerden öğreniyoruz ki; İŞİD’in bütün liderleri Türkiye’de yakalanıyor. Bundan da anlaşılacağı üzere İŞİD karargâhı Türkiye’ye taşınıyor. Yani; Irakta ve Suriye’de yaptıklarını Türkiye’de mi yapmaya çalışacaklar? Allah korusun kahraman emniyetimiz bu adamı yakalamasaydı ve yılbaşı gecesi Afyonda bu patlama olsaydı, “ Ya il başkanı aylardır Afyon’da bunu söylemişti, bak adam haklı çıktı.” Diyeceklerdi” diye konuştu.

 

 

UYANIN ARTIK

 

Söylemlerinden dolayı haklı çıkmak istemediklerini ve bu söylemleri de oy devşirmek için yapmadıklarını dile getiren Başkan Tekdemir, mülteci belasından Türkiye’nin biran önce kurtulması için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Tekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Biz Türkiye’nin bu beladan kurtulması gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için mücadele veriyoruz.  Acı fotoğrafı anlatıyoruz.

Maalesef dün yakalanan terörist Ensar-Muhacir kandırmacası ile Ak Partinin Suriye politikasının Türkiye’ye, Afyon’a hediyesidir. Lütfen uyanın artık!

olarak il binamıza 4 metrelik “Bütün sığınmacılar gidecek” diye pankart asmamıza, basında, sokakta her yerde bu 13 milyon sığınmacının içinde bir çok “Türkiye’de şeriat ilan edilecek” mantığıyla gelen selefi cihatçıların olduğunu, bunların bir gün iç kargaşaya zemin hazırladıklarını, 13 milyon sığınmacıya devlet eliyle harcanan 144.8 milyar doların ekonomimize yük ve hayat pahalılığı olduğunu, 2 milyon kayıt dışı işçi ile benim Türk evlatlarımın rızkını aldığını söylememize insanlar gözünü ve kulağını tıkarken, bize yerel siyaset yapın derlerken tehlikenin Afyona kadar geldiğini gördük.

Bu kulağını tıkayanlar 3 hafta önce yaptığımız ekonomi çalıştayına da korkularından gelemediler.

Üzülerek görüyoruz ki; dışında Türk’üm diyebilen, sığınmacı tehlikesini çok net gösteren, anlatan, çığlık atan, onları 365 gün içinde ülkelerine planlı bir proje ile göndereceğiz ve 12 yıllık kalkınma planı ile Türk evlatlarımıza bir vatan, iş, aş, vereceğiz diyebilen, projelerini çalıştaylarla anlatabilen  hiçbir parti maalesef yok.

Bizi ekonomik çöküş ve sığınmacı istilasına sokan Cumhur ittifakını ve Haziran 2023 de aday olamayacak Erdoğan’ı erken seçimle masaya zorla aday gösterecek millet ittifakının samimiyetini de hemşerilerimizin takdirine bırakıyoruz.

2023 yılında Türk kimliğini yok etmeye çalışan ve ülkeyi 13 milyon sığınmacı ile dolduran, halkı faizli kredilerle üretmeden beton ekonomisiyle fakirliğe sokan, keşke Yunan kazansaydı diyenlere diyoruz ki: SİZ ÇOKSUNUZ AMA BİZ TÜRKÜZ!”

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: tekdemir; uyanın artık!
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °