Terör hedefleri yerle bir edildi: 10 terörist etkisiz halde

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu

Gündem 14.11.2023 13:04:07 0
Terör hedefleri yerle bir edildi: 10 terörist etkisiz halde

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. 

Bakanlık açıklamasında, "Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar neticesinde, Irak'ın kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdiği belirtildi.

Operasyon sonucunda tespit edilen 10 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği ve terörle mücadelede kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla teröristlere karşı operasyonlarını sürdüreceği ve terörle mücadelede kararlı bir duruş sergileyeceği ifade edildi.

#PKK #TerörleMücadele #MilliSavunma #TürkSilahlıKuvvetleri #Irak #Operasyon


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °