TİGAD Başkanı Geçgel: "İsrail’e boyun eğen ikiyüzlü kuruluşları lanetliyoruz" dedi

İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını sert bir şekilde kınayarak, uluslararası kuruluşları ve Birleşmiş Milletleri eleştirdi

Gündem 14.10.2023 13:49:35 0
TİGAD Başkanı Geçgel:

İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarını ve soykırım faaliyetlerini sert bir dille eleştirdi. 

Geçgel, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınarken, uluslararası kuruluşları ve Birleşmiş Milletleri de sert bir şekilde eleştirdi.

Okan Geçgel, yaptığı açıklamada, İsrail'in Filistin'e yönelik soykırım faaliyetlerini kınayarak, bu eylemlerin tam anlamıyla terör olduğunu belirtti. 

İsrail'in Filistin topraklarını işgal etmesi ve yayılmacı politikaları nedeniyle Filistin halkının yok edilmesini amaçladığını ifade etti.

Geçgel, Birleşmiş Milletler (BM) ve diğer uluslararası kuruluşların İsrail'in eylemlerine sessiz kaldığını ve bu durumun Üçüncü Dünya Savaşı'na yol açabileceği uyarısında bulundu. 

Ayrıca, İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamlarını görmezden gelen ülkeleri ve liderleri de eleştirdi.

İsrail'in basın mensuplarına yönelik saldırılarına da değinen Geçgel, İsrail'in terör eylemlerini dünyaya duyurmak istemeyen basın mensuplarını hedef aldığını ifade etti. 

Gazetecilerin doğrudan hedef seçilerek bombalandığını ve Kudüs'te basın mensuplarına lağım suyu sıkıldığını belirtti.

TİGAD olarak İsrail'in vahşetini kınadıklarını vurgulayan Geçgel, uluslararası kuruluşları ve ülkeleri ikiyüzlülükle suçlayarak, İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamlarını lanetlediklerini ifade etti. 

Geçgel, dünya barışını tehdit eden İsrail'in eylemlerini görmezden gelen Birleşmiş Milletleri lanetlediklerini sözlerine ekledi.

#TİGAD #İnternet #Gazeteciler #Dernek #Filistin #Gazze #İsrail #BM #BirleşmişMilletler #Eleştiri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °