TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi, Adobe Photoshop Eğitimini Başarıyla Tamamladı

TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi, Adobe Photoshop Eğitimini Başarıyla Tamamladı

Gündem 29.11.2023 11:03:34 0
TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi, Adobe Photoshop Eğitimini Başarıyla Tamamladı

TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen özel eğitim programı, 28 Kasım'da gerçekleşen sertifika töreni ile sona erdi. Kursun kapanış etkinliğine TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Akdeniz, Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Emine Akgün, ve Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak da katılarak başarıyı taçlandırdı.

Sertifika töreninde konuşan Genel Başkan Hüseyin Öztürk, Şube Başkanı Muhammet Erdal'ı tebrik ederek, "Bu tür kurslar, sendika üyelerimizin bilgi ve becerilerini artırmak adına son derece değerli. Bu başarıyla devam etmeli, üzerine eklenmeli, farklı ders ve aktivitelerle zenginleştirilmelidir" dedi.

Başkan Öztürk ayrıca şunları ekledi: "Sendika olarak, üyelerimize sosyal anlamda değer katan bu tür etkinlikleri sunmaya devam etmeliyiz. Ancak eğitimlerin yarıda kalmaması, kararlı bir şekilde devam etmesi ve tamamlanması da bir o kadar önemli. TOÇ BİR-SEN olarak, üyelerimize sadece iş hayatında değil, sosyal alanda da destek olmayı sürdüreceğiz."

Sertifika töreninde kursiyerlere başarı belgeleri verilirken, katılımcılar da eğitim sürecinden elde ettikleri deneyimleri paylaşma fırsatı buldular. TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şubesi, bu başarılı eğitim programının ardından benzer etkinliklere devam etme kararlılığını sürdüreceğini belirtti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °