TSD Afyon'dan, AFİHAD'a ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, Afyon İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Spor 29.01.2024 11:11:11 0
TSD Afyon

Afyonkarahisar'ın sosyal dokusuna katkı sağlayan Sivil Toplum Kuruluşları arasında dayanışma ve işbirliği adımları atılmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Faruk Özkara, Afyon İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Sakatlar Derneği Başkanı Faruk Özkara, İnternet Habercileri Derneği Başkanı Soner Gürsan'a yeni görevinde başarılar diledi. 

Özkara, her iki derneğin de toplum için önemli misyonlara sahip olduğunu belirterek, işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Soner Gürsan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki bu tür ilişkilerin toplumsal sorumluluk anlayışını güçlendirdiğini ifade etti. 

Bu olumlu buluşma, Afyonkarahisar'da Sivil Toplum Kuruluşları arasındaki işbirliği ve dayanışma kültürünü güçlendirirken, toplumun çeşitli kesimlerini bir araya getirme potansiyeli taşıyor. 

Türkiye Sakatlar Derneği ve Afyon İnternet Habercileri Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleşen bu ziyaret, sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığı artırmayı amaçlıyor.

Gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

#Afyonkarahisar #SakatlarDerneği #İnternetHabercileriDerneği #SivilToplum #Dayanışma #İşbirliği


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Afyon' AFİHAD' ziyaret
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °