Tuğgeneral Yöner, garnizonun 80 dönümlük arazisini devredeceklerini açıkladı

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, yeni İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu

Gündem 8.09.2023 14:52:16 0
Tuğgeneral Yöner, garnizonun 80 dönümlük arazisini devredeceklerini açıkladı

Gazeteciler Cemiyeti, Emniyet Müdürü ve Garnizon Komutanı'nı Ziyaret Etti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar'da göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner'e nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Ziyaretler, kentteki güvenlik ve medya ilişkilerinin güçlendirilmesine katkı sağladı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, ilk olarak İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ı ziyaret etti. 

Mahmut Ay, Afyonkarahisar'a uzun yıllar önce öğrenci olarak geldiğini ve şehri yakından tanıdığını ifade ederek, Afyonkarahisar'ın gelişimini takdirle izlediğini belirtti. 

Emniyet Müdürü Ay, kentteki güvenliğin korunması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayarak, "Biz devletin, milletin hizmetkarıyız" dedi. 

Ayrıca, MOBESE ve EDS sistemlerinin daha aktif kullanılacağını açıkladı ve şehirdeki basının önemine dikkat çekti.

Ardından, Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Tuğgeneral Yöner, kentin güçlü basınına olan saygısını dile getirerek, devletin ve milletin yanında yer alan basının önemine vurgu yaptı. 

Ayrıca, garnizonun 80 dönümlük arazisini Millet Bahçesi olarak Afyonkarahisar Belediyesi'ne devredeceklerini açıkladı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner'e gerçekleştirdikleri ziyaretlerle, kentteki güvenlik ve medya ilişkilerini daha da güçlendirmeyi amaçlıyor. 

Bu ziyaretler, işbirliği ve iletişimdeki önemli adımları temsil ediyor.

#Afyonkarahisar #Gazeteciler #Cemiyet #Dernek #Ziyaret


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °