Türkiye Yüzyılında Nice Fetih ve Hayırlı Hizmetlere İmza Atıldı

Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şubesi basın açıklaması yayınladı

Gündem 31.05.2023 16:53:50 0
Türkiye Yüzyılında Nice Fetih ve Hayırlı Hizmetlere İmza Atıldı

Türkiye Yüzyılında Nice Fetih ve Hayırlı Hizmetlere İmza Atıldı

Afyonkarahisar'da da faaliyet gösteren Birlik Vakfı, Türkiye'nin geleceği için önemli bir misyon üstlenmeye devam ettiklerini belirterek, yaptıkları basın açıklamasıyla, Türkiye Yüzyılı'nda gerçekleştirilen fetihlerin ve hayırlı hizmetlerin önemine vurgu yaptı.

Birlik Vakfı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da içinde yer aldığı 40 dava adamının öncülüğünde, 29 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'un Fethi'nin 532. yıl dönümünde kuruldu. Vakıf, 38 yıllık sürecinde ülkenin ve İslam'ın düşmanlarına karşı mücadele etti ve milli değerleri koruma amacıyla faaliyetlerini sürdürdü.

Vakfın yapmış olduğu basın açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceği için önemli bir lider olduğu vurgulandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda elde edilen zaferin, Türkiye Yüzyılı'nda yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna işaret edildi.

Birlik Vakfı'nın temel amacının, insanların inançlı, vatansever, kültürlü ve çağdaş birer birey olmalarını sağlamak olduğu vurgulandı. Vakıf, 55 şube ve temsilcilikleriyle birlikte kültürel ve eğitimsel faaliyetler yürüterek ülkenin kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Açıklamada, Türkiye'nin geleceği için demokrasi, adalet, bağımsız yargı gibi temel değerlerin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Vakıf yetkilileri, dinin siyasete alet edilmesinin uzun vadede kayıplara neden olacağına dikkat çekti.

Birlik Vakfı, Türkiye Yüzyılı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğini sürdüreceğini belirtti ve bu necip millete daha fazla hayırlı hizmetler sunmayı hedeflediğini dile getirdi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °