Turnuvada Şampiyon Tınaztepe

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvası'nda Tınaztepe Yurt Müdürlüğü şampiyon oldu

Gündem 18.12.2023 11:25:59 0
Turnuvada Şampiyon Tınaztepe

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvası, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Turnuvaya katılan 9 takım arasında kıyasıya mücadelelerin yaşandığı organizasyon sonunda dereceye giren takımlar belli oldu.

Şampiyonluk kupasını müzesine götüren ekip Tınaztepe Yurt Müdürlüğü oldu. Finalde Sandıklı Esma Sultan Yurt Müdürlüğü'nü 2-1 mağlup ederek zafere ulaşan Tınaztepe, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 

İkinci sırayı Sandıklı Esma Sultan Yurt Müdürlüğü, üçüncülüğü ise Abdurrahim Mısri Yurt Müdürlüğü elde etti.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti. Kasapoğlu, öğrencilerin gösterdiği performanstan dolayı tebriklerini iletti.

Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin spor yapmaları ve yeteneklerini geliştirmeleri için bu tür organizasyonlar düzenliyoruz. 

Yurtlar Arası Erkekler Voleybol Turnuvası'nda da kıyasıya mücadeleler yaşandı. Öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Mustafa Asan ise, "Yurtlar Arası Voleybol Turnuvası, unutulmaz bir turnuva oldu. Öğrencilerimiz, hem spor yaptılar hem de dostluklar kurdular. 

Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Tınaztepe Yurt Müdürlüğü'nün elde ettiği şampiyonlukla birlikte, ekip Afyonkarahisar'ı ileriki iller arası Voleybol turnuvasında temsil edecek.

#TınaztepeŞampiyon #VoleybolTurnuvası #AfyonkarahisarGençlikveSpor #YurtlarArasıVoleybol #ŞampiyonlukKupağı #SporHaberleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: turnuvada şampiyon tınaztepe
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °