Ülkü Ocakları Kampa Girdi

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Tuna Termal Hotel'de gerçekleştirdiği İl Yönetimi ve İlçe Ocak Başkanları İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi

Gündem 28.08.2023 21:31:55 0
Ülkü Ocakları Kampa Girdi

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Tuna Termal Hotel'de gerçekleştirdiği İl Yönetimi ve İlçe Ocak Başkanları İstişare Toplantısı'nda, Genel Merkez Yöneticisi Elyar Makuyi Türker ve çeşitli konuşmacılarla bir araya geldi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 26-27 Ağustos tarihleri arasında Tuna Termal Hotel'de düzenlediği "İl Yönetimi ve İlçe Ocak Başkanları İstişare Toplantısı" programıyla dikkat çekti. 

Toplantıya katılan Ülkü Ocakları üyeleri, yoğun ve verimli bir program geçirdi.

Kamp süresince, Ülkü Ocakları Genel Merkezi Yöneticisi Elyar Makuyi Türker'in yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim üyeleri ve Uşak, Isparta, Kütahya Ülkü Ocakları İl başkanları ve yönetimleri de etkinlikte hazır bulundu. 

Bu birleşim, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları teşkilatına önemli bir dayanışma ve bilgi paylaşımı fırsatı sunmuş oldu.

Toplantının önemli bir parçasını oluşturan konuşmacılar arasında Prof. Dr. Ahmet Altıntaş, Doç. Dr. Hasan Öğünmez, Dr. Süleyman Gücek ve Dr. Mehmet Kılınç da yer aldı.

Bu değerli konuşmacılar, katılımcılara çeşitli konularda bilgi ve görüşlerini aktardı.

Toplantının bir diğer öne çıkan anlatıcısı ise Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Elyar Türker Makuyi'ydi. Türker, kamp boyunca yaptığı konuşmada Güney Azerbaycan'ın bağımsızlık mücadelesini anlattı. 

Konuşmasıyla katılımcılara tarihi bir bakış açısı sunan Türker, dinleyicileri etkileyen ve düşündüren bir sunum gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bu önemli etkinlik, üyeler arasında dayanışmayı ve bilgi alışverişini teşvik etti. 

İstişare toplantısında sunulan konular ve yapılan paylaşımlar, Ülkü Ocakları üyelerinin vizyonunu genişletmelerine ve farklı perspektiflerle düşünmelerine yardımcı oldu.

#Afyonkarahisar #Kamp #Termal #ÜlküOcakları #Uşak #Isparta #Kütahya


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: ülkü ocakları kampa girdi
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °