Ülkü Ocakları Şehit Aybüke öğretmeni unutmadı

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Batman'da 2017'de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

Gündem 1.12.2023 14:21:41 0
Ülkü Ocakları Şehit Aybüke öğretmeni unutmadı

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Teşkilatı Asena Birimi sosyal ve kültürel etkinlikler ara vermeden devam ediyor. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Batman'da 2017'de teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını ve öğretmenlik azmini anlatan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi. Aybüke filmini Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Kağan Diler ve Şehit Tayfur Çankaya’nın Annesi de izledi.

 

 

“ANISI VE MİRASI HER ZAMAN YANIMIZDA OLACAK”

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar Asena Birim Başkanı Hilal Kalafat, “Ülkü Ocakları olarak Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ı yad etmek ve fedakarlıklarını tekrar hatırlatmak istiyoruz. Aybüke öğretmenimiz, öğretmenlik mesleğine olan sevdasıyla ve gençleri doğru yola yönlendirmek için verdiği mücadelesiyle örnek bir şahsiyetti. Onun eğitime olan katkıları ve öğrencilerine olan sevgisi, toplumumuzun geleceği için büyük bir değer taşıyor. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, terör saldırısı sonucunda hayatını kaybetse de, anısı ve mirası her zaman yanımızda olacak. Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak, onun vatanseverlik ruhunu ve özverili davranışlarını asla unutmayacağız” dedi.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °