Uluçay: “Afyonkarahisar, cenk meydanında yeniden dirilişin sembolüdür”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluyçay, 101. Zafer Haftası'nda yayımladığı kutlama mesajında, Afyonkarahisar'ın tarihsel önemini vurgulayarak, yeni zaferlere olan inancını dile getirdi

Gündem 25.08.2023 13:31:11 0
Uluçay: “Afyonkarahisar, cenk meydanında yeniden dirilişin sembolüdür”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluyçay, 101. Zafer Haftası'nda yayımladığı kutlama mesajında, Afyonkarahisar'ın tarihsel önemini vurgulayarak, yeni zaferlere olan inancını dile getirdi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluyçay, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Mesajında, Afyonkarahisar'ın tarih boyunca yaşadığı büyük zaferleri ve milli mücadelenin simgesi olduğunu vurgulayan Uluyçay, geleceğe olan inancını da paylaştı.

Uluyçay, Kurtuluş Savaşı'nın destansı bir mücadele sonucunda zaferle sonuçlandığını belirtti. 

Türk milletinin 101 yıl önce 30 Ağustos 1922'de büyük bir zaferle güne uyandığını hatırlattı.

Uluyçay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki Türk ordusunun Kocatepe'den başlayarak Dumlupınar ve Çiğiltepe Muharebeleri ile işgalcileri yurttan kovduğunu ve bu zaferlerin Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini attığını vurguladı.

Afyonkarahisar'ın, büyük taarruzun ardından düşman işgalinden kurtulan ilk şehir olduğunu ve cenk meydanında yeniden dirilişin sembolü olduğunu ifade etti.

Uluyçay, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının gönül coğrafyasının geleceğine de yön vereceğini belirterek, zaferler ayı olan Ağustos'un, her türlü şart altında başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu gösterdiğini ifade etti. 

Bugünün, yeni zaferlerin ve başarıların eşiğinde olduğuna inanarak, Türkiye'nin büyük zaferinin yıl dönümünde yeni zaferlerin dileğini iletti.

Mesajının sonunda, Afyonkarahisar'ın ekonomik, ticari ve kültürel açıdan daha üst seviyelere çıkma hedefine vurgu yapan Uluyçay, zaferlerin 101. yılını kutlayarak, nicelerini eklemeyi dilediğini ifade etti.

#Afyonkarahisar #Zafer #Kutlama #Kurtuluş #Mesaj


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °