Uluçay, 'AK Parti’ye Gösterilen Teveccüh, Eserlerimizin ve Hizmetlerimizin Bir Yansıması'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret ederek, AK Parti'ye gösterilen teveccühün eserlere ve hizmetlere dayandığını belirtti

Siyaset 31.01.2024 18:06:20 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti. 

Ziyarete AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Uluçay, esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Bugün Çarşamba pazarı esnaflarımızı ziyaret ettik. Sağolsunlar esnaflarımız bizlere her zaman teveccühlerini ve desteklerini gösteriyorlar. 

Bizler de onların düşünce ve taleplerini alıyoruz. Göreve geldiğimizde yine esnaflarımız ve hemşehrilerimizle istişare ederek bütün taleplerini gerçekleştireceğiz inşallah. 

Bizler zaten daha önce de belirttiğimiz gibi esnaflarımızın taleplerine hakimiz, bu talepleri de yeni dönemde de ivedilikle gerçekleştirmek noktasında çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Uluçay, AK Parti'nin Türkiye genelinde ve şehirde marka bir belediyecilik anlayışını temsil ettiğini belirterek, "Gerçek belediyecilik denildiğinde akla AK Parti’miz geliyor. 

Gösterilen teveccühün kaynağı, ortaya koyduğumuz eserler ve hemşehrilerimize kazandırdığımız hizmetlerimizdir. 

Allah’ın izniyle yeni dönemde AK Parti Belediyeciliğini bir kez daha zirveye taşıyacak, hemşehrilerimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

#HüseyinCeylanUluçay #AKParti #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanlığı #Teveccüh #Hizmetlerimiz


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °