Uluçay: Bize Dil Uzatanlar Teröristler Konusunda Üç Maymunu Oynuyorlar

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, programları kapsamında Eski Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Siyaset 26.02.2024 18:07:16 0
Uluçay: Bize Dil Uzatanlar Teröristler Konusunda Üç Maymunu Oynuyorlar

Ziyaretlerin ardından konuşan Uluçay, "Bize dil uzatanlar, teröristler konusunda üç maymunu oynuyorlar" diyerek sert bir çıkışta bulundu.

Uluçay'a ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ömer Dayı, Melih Ak, Mehmet Ali Tekik, Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Uluçay, esnaf kardeşlerini ziyaret ederek hem hayırlı işler dileklerini ilettiklerini hem de taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirtti. 

Şehrin ticari hayatının canlanması ve esnafların refahının artması için çalışmalarının yeni dönemde de devam edeceğini vurgulayan Uluçay, şehrin her ferdinin görüşlerine ve ihtiyaçlarına önem vererek, istişarelerle hareket edeceklerini ifade etti.

Uluçay, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla çalışıyoruz. Biz bol keseden vaatlerde bulunmak için konuşmuyoruz, eser ve hizmet siyasetimizde dur durak bilmiyor.

Bazı terör destekçileri, milletin iradesini temsil eden siyasi parti mensuplarına dil uzatırken, teröristler konusunda ise üç maymunu oynuyorlar. 

Biz buna tek cevap veriyoruz: Bizim derdimiz hizmet sevdası, Afyonkarahisar'dır." dedi.

#HüseyinCeylanUluçay #AKParti #Afyonkarahisar #EsnafZiyareti #Terör #HizmetSevdası #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °