Uluçay, 'Bizim Derdimiz de Sevdamız da Afyonkarahisar'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretleri sırasında şehrin çehresini güzelleştirmeyi ve büyük projelere imza atmaya hazırlandıklarını belirtti

Siyaset 29.01.2024 17:12:38 0
Uluçay,

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sabahın erken saatlerinden itibaren esnaf ziyaretlerine başladı. 

Bankalar Caddesi ve Kanlıca pazar yerinde esnafı ziyaret eden Uluçay'a, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Merkez ilçe başkan vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik kolları başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu ile kadın kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Uluçay, hemşerilerinin ilgisi ve teveccühüyle karşılandıklarını belirterek, sahada esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinlediklerini ve projelerini anlattıklarını ifade etti.

Uluçay, açıklamasında şunları söyledi: "Hemşerilerimizin ilgisi ve teveccühü bizi memnun ediyor. 

Sahada esnaflarımızla bir araya gelerek taleplerini dinliyor, projelerimizi anlatarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. 

Afyonkarahisar'ı geleceğe taşıyacak projelerle yola çıkıyoruz. Gençlerimizle, kadınlarımızla ilgili birçok projemiz mevcut. 

Teknolojik projelerimiz başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar yapıyoruz."

Cumhurbaşkanı'nın yarın açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından projelerini hemşerileriyle paylaşacaklarını belirten Uluçay, 

"Daha önceki dönemde olduğu gibi, AK Belediyecilik anlayışıyla yeni dönemde de hizmetlerimize devam edeceğiz. 

Şehrimizi güzelleştirerek Afyonkarahisar'ı olumlu bir konuma taşımayı hedefliyoruz. Bizim derdimiz de sevdamız da Afyonkarahisar. Esnaflarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

#HüseyinCeylanUluçay #Afyonkarahisar #Seçim2024 #Projeler #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °