Uluçay, “Boş vaatlerle milliyetçilik yapmaya çalışanlar gereken cevabı alacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar’ yolunda programı kapsamında kadın hemşehrileriyle bir araya geldi.

Siyaset 26.02.2024 10:21:38 0
Uluçay, “Boş vaatlerle milliyetçilik yapmaya çalışanlar gereken cevabı alacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar’ yolunda programı kapsamında kadın hemşehrileriyle bir araya geldi. Burada konuşan Uluçay “Boş vaatlerle sözde milliyetçilik yapmaya çalışanlara gereken cevabı Afyonkarahisarlı hemşehrilerim verecek Allah’ın izniyle” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ‘Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar’ yolunda programı kapsamında kadın hemşehrileriyle bir araya geldi. Programda Uluçay’a eşi Leyla Uluçay, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

“AK Parti’mizin kadınlarımız sayesinde dünyaya meydan okuyor”

Burada bir konuşma yapan Uluçay, “Kadınlarımız ve gençlerimiz bizim enerjimize enerji katıyorlar. Ben sizlerin bir hizmetkar kardeşiniz olarak her zaman yanınızda ve arkanızda olacağım. Kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza dokunmadığımız hizmet götürmediğimiz hane kalmayacak. Buradan bunun sözünü veriyorum inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman söyler; AK Parti kadınlarımızın sayesinde dünyaya meydan okur bir parti oldu. Afyonkarahisar’da, AK Belediyeciliğin Türkiye Yüzyılı vizyonu kadınlarımız olacak. AK Parti’mizin bayrağını 31 Mart gecesi Afyon Belediyesi’ne tekrar dikeceğiz inşallah” dedi.

“Boş vaatlerle milliyetçilik yapmaya çalışanlar gereken cevabı alacak”

Sözlerine şöyle devam Uluçay, “Kıymetli hanım kardeşlerim, Afyonkarahisar şehitler diyarıdır ve şehit kanlarıyla sulanmıştır. Ama maalesef şehitler diyarı Afyonkarahisar’ımızda kendini sözde milliyetçi sayanlar Ankara’da, İstanbul’da HDP’nin PKK’nın ve DEM Parti’nin bayraklarıyla yan yana poz verenlerdir. Daha iki gün önce gördük İstanbul mitinginde DEM Parti bayrakları ile yan yana poz verenleri, sanki bunların ortakları değillermiş gibi Afyonkarahisar’a gelince de milliyetçilik yapıp, hemşehrilerimi kandırmaya çalışıyorlar. Buradan onlara söylemek istiyorum; Afyonkarahisarlı kadınlarımızı asla kandıramazsınız, onlar bizim kadınanalarımızdır. Kadınanalarımız size akıllarıyla alay ettirmezler. Bir sürü vaatler veriyorlar. Ben sormak istiyorum 5 yıldır İstanbul ve Ankara sizde. Yıllardır İzmir ve Eskişehir sizde. Neden hiçbir vaadinizi bu şehirlerimizde gerçekleştirmediniz. Ücretsiz servis, kentsel dönüşüm vaatlerinizi neden yapmadınız. Eskişehir en yakın örnek 25 yılda 24 adet bina yapabilmişsiniz. İstanbul’da Esenler Belediyemiz 5 yılda yaklaşık 35 bin konut yaptı. 35 bin nerede 24 adet nerede sizin becerinizde, kapasitenizde bu. Fazla söze gerek yok vatandaşlarımızın bunları net olarak görüyor zaten. Boş vaatlerle sözde milliyetçilik yapmaya çalışanlara gereken cevabı Afyonkarahisarlı hemşehrilerim verecek Allah’ın izniyle” dedi.

“Kadınlarımıza özel istihdamdan kültürel faaliyetlere kadar birçok projemiz var”

Uluçay programda kadınlara yönelik sosyal projelerinden bahsederek; Kıymetli hanım kardeşlerimiz için istihdamdan spora, spordan kültürel faaliyetlere kadar bir çok projemiz var. Bunlar arasında yer alan yöresel ürünler satış ve tanıtım merkezlerimiz yer alıyor. Yolların kavşak noktası Afyonkarahisar’ımızda kadınlarımıza istihdam sağlayacak olan projemizle çevre yolunda markalaşacağız. İlerleyen yıllarda başka şehirlere de mağazalar açarak sayımızı arttıracağız. Kadın emek pazarı projemizle şehrimizin kadınlarının ev ekonomilerine katkı sağlayabileceği evde ürettikleri Afyonkarahisar’a özgü yöresel ürünlerin doğrudan müşterisiyle buluşacağı bir modern çarşı yapacağız. Hanımlar lokali projemizle hanım kardeşlerimize çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri sporsal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri noktaları hizmete açacağız. Ayrıca bebek bakım ve emzirme kabinleri kuracağız. Bu sayede annelerimiz bebekleri ile dışarıya çıktıklarında bebekleri için uygun ortamda kuracağımız emzirme kabinleri ile sıkıntı yaşamayacaklar. Yine mahallelerimizde yapacağımız kreşlerle çalışan annelerimize destek olacağız. Biliyoruz ki annelerimizin en değerlileri evlatları bizde üstümüze düşeni yaparak çocuklarımız için ücretsiz kurslar ve eğitim bursu desteği de sağlayacağız dedi. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °