Uluçay: “Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mevlid Kandili vesilesiyle Peygamber Efendimiz'in ahlaki örnekliğini ve birlik mesajlarını içeren bir mesaj yayımladı

Gündem 25.09.2023 14:16:19 0
Uluçay: “Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajla dini ve manevi bir öneme sahip olan bu özel gecenin anlamına vurgu yaptı. 

Uluçay, Mesajında Peygamber Efendimiz'in ahlaki örnekliğini ve Mevlid Kandili'nin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştiren bir zaman dilimi olduğunu ifade etti.

Uluçay, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili'ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi 

ve bu gecenin aynı zamanda insanlar arasındaki birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) ahlaki üstünlüğünü vurgulayan Uluçay, 

"Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir. Onun ahlakını kelimelere sığdırmak çok zordur. Onun ahlakı Kuran ahlakıdır." şeklinde konuştu.

Uluçay, Mevlid Kandili vesilesiyle dileklerini de paylaştı. "Mevlit Kandili vesilesiyle İslam Alemi üzerinde oynanan şer oyunlarının sona ermesini, devletimizin bekasının galip gelmesini en içten dileklerimle istiyorum, arzu ediyorum." ifadelerini kullandı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Mevlid #Kandil #MevlidKandili #KandilGecesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °